DM DEVELOPMENT BVBA

Contactgegevens DM DEVELOPMENT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DM DEVELOPMENT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DM DEVELOPMENT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rechtestraat 47B, LIER, Antwerpen 2500, België

Telefoon (phone): 32-(0)3-4806359 32-(0)3-4806359

Fax (fax): +32 (55) 950-94-90 +32 (55) 950-94-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DM DEVELOPMENT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DM DEVELOPMENT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DM DEVELOPMENT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DM DEVELOPMENT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DM DEVELOPMENT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DM DEVELOPMENT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DM DEVELOPMENT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DM DEVELOPMENT BVBA
Products information DM DEVELOPMENT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02955566406
Ondernemingsnummer: 2095062255
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DM DEVELOPMENT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DM DEVELOPMENT BVBA
(Get full report from official database of BE for DM DEVELOPMENT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DM DEVELOPMENT BVBA
Addition kinds of activities for DM DEVELOPMENT BVBA

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
8711. Engineering diensten | Engineering services
142901. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)

Werken bij DM DEVELOPMENT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DM DEVELOPMENT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DM DEVELOPMENT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DM DEVELOPMENT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

Zoek naar antwoorden van DM DEVELOPMENT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DM DEVELOPMENT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DM DEVELOPMENT BVBA. Laat een reactie achter voor DM DEVELOPMENT BVBA. DM DEVELOPMENT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DM DEVELOPMENT BVBA. Leave a respond for DM DEVELOPMENT BVBA. DM DEVELOPMENT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DM DEVELOPMENT BVBA op de google maps. Adres en contacten DM DEVELOPMENT BVBA
Location of DM DEVELOPMENT BVBA on the google maps. Address and contacts of DM DEVELOPMENT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DM DEVELOPMENT BVBA DM DEVELOPMENT BVBA: AUGUSTINUS VAN MECHELEN | WILFRIED DE WINNE | Garsoux M-F | Salmon P | Coaster

Other related companies as DM DEVELOPMENT BVBA: AUGUSTINUS VAN MECHELEN | WILFRIED DE WINNE | Garsoux M-F | Salmon P | Coaster

DM DEVELOPMENT BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DM DEVELOPMENT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02955566406. Het bedrijf DM DEVELOPMENT BVBA bevindt zich op het adres: Rechtestraat 47B, LIER, Antwerpen 2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 331,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DM DEVELOPMENT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DM DEVELOPMENT BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DM DEVELOPMENT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DM DEVELOPMENT BVBA, openstaande posities, locatie van DM DEVELOPMENT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DM DEVELOPMENT BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DM DEVELOPMENT BVBA, company assigned to the tax number BE02955566406. The company DM DEVELOPMENT BVBA is located at the address: Rechtestraat 47B, LIER, Antwerpen 2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 331,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DM DEVELOPMENT BVBA were not found.
The main activity of DM DEVELOPMENT BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DM DEVELOPMENT BVBA is not available. You also can look at reviews of DM DEVELOPMENT BVBA, open positions, location of DM DEVELOPMENT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DM DEVELOPMENT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DM DEVELOPMENT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DM DEVELOPMENT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DM DEVELOPMENT BVBA, employees, financial statistics.