AUGUSTINUS VAN MECHELEN

Contactgegevens AUGUSTINUS VAN MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUGUSTINUS VAN MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUGUSTINUS VAN MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKAKKERS 3; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14678161 (+32-14678161) 14678161 (+32-14678161)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUGUSTINUS VAN MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUGUSTINUS VAN MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUGUSTINUS VAN MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUGUSTINUS VAN MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUGUSTINUS VAN MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUGUSTINUS VAN MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUGUSTINUS VAN MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUGUSTINUS VAN MECHELEN
Products information AUGUSTINUS VAN MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in AUGUSTINUS VAN MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUGUSTINUS VAN MECHELEN
(Get full report from official database of BE for AUGUSTINUS VAN MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUGUSTINUS VAN MECHELEN
Addition kinds of activities for AUGUSTINUS VAN MECHELEN

20770207. Walvisolie, geraffineerd | Whale oil, refined
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
51690207. Industriële gassen | Industrial gases

Werken bij AUGUSTINUS VAN MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUGUSTINUS VAN MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUGUSTINUS VAN MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUGUSTINUS VAN MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van AUGUSTINUS VAN MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of AUGUSTINUS VAN MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUGUSTINUS VAN MECHELEN. Laat een reactie achter voor AUGUSTINUS VAN MECHELEN. AUGUSTINUS VAN MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUGUSTINUS VAN MECHELEN. Leave a respond for AUGUSTINUS VAN MECHELEN. AUGUSTINUS VAN MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUGUSTINUS VAN MECHELEN op de google maps. Adres en contacten AUGUSTINUS VAN MECHELEN
Location of AUGUSTINUS VAN MECHELEN on the google maps. Address and contacts of AUGUSTINUS VAN MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUGUSTINUS VAN MECHELEN AUGUSTINUS VAN MECHELEN: VALEER DE WILDE | Léonard (Optique) | P. BABILONE | LES CANAILLOUX | DONNAY SPRL

Other related companies as AUGUSTINUS VAN MECHELEN: VALEER DE WILDE | Léonard (Optique) | P. BABILONE | LES CANAILLOUX | DONNAY SPRL

AUGUSTINUS VAN MECHELEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUGUSTINUS VAN MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf AUGUSTINUS VAN MECHELEN bevindt zich op het adres: BEEKAKKERS 3; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in AUGUSTINUS VAN MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUGUSTINUS VAN MECHELEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUGUSTINUS VAN MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUGUSTINUS VAN MECHELEN, openstaande posities, locatie van AUGUSTINUS VAN MECHELEN op de kaart.

AUGUSTINUS VAN MECHELEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUGUSTINUS VAN MECHELEN, company assigned to the tax number BE01880004882. The company AUGUSTINUS VAN MECHELEN is located at the address: BEEKAKKERS 3; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in AUGUSTINUS VAN MECHELEN were not found.
The main activity of AUGUSTINUS VAN MECHELEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUGUSTINUS VAN MECHELEN is not available. You also can look at reviews of AUGUSTINUS VAN MECHELEN, open positions, location of AUGUSTINUS VAN MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUGUSTINUS VAN MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUGUSTINUS VAN MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUGUSTINUS VAN MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUGUSTINUS VAN MECHELEN, employees, financial statistics.