CARROSSERIE HINSSEN

Contactgegevens CARROSSERIE HINSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE HINSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE HINSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRIESTSTRAAT 185; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93446931 (+32-93446931) 93446931 (+32-93446931)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE HINSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE HINSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE HINSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE HINSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE HINSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE HINSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE HINSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE HINSSEN
Products information CARROSSERIE HINSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CARROSSERIE HINSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE HINSSEN
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE HINSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE HINSSEN
Addition kinds of activities for CARROSSERIE HINSSEN

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
28210213. Polytetrafluorethyleenharsen, teflon | Polytetrafluoroethylene resins, teflon
50840304. Zaagmolen machines en uitrusting | Sawmill machinery and equipment

Werken bij CARROSSERIE HINSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE HINSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE HINSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE HINSSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

 • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

 • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

 • Operator CNC (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

 • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

 • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: TRIGION

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

 • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

 • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

 • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: DE VLIER

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE HINSSEN in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE HINSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE HINSSEN. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE HINSSEN. CARROSSERIE HINSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE HINSSEN. Leave a respond for CARROSSERIE HINSSEN. CARROSSERIE HINSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE HINSSEN op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE HINSSEN
Location of CARROSSERIE HINSSEN on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE HINSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE HINSSEN CARROSSERIE HINSSEN: ESPACE BUREAU | TAXANDRIA FC | TRAITEUR APICIUS | Bab | COOLENS R

Other related companies as CARROSSERIE HINSSEN: ESPACE BUREAU | TAXANDRIA FC | TRAITEUR APICIUS | Bab | COOLENS R

CARROSSERIE HINSSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE HINSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf CARROSSERIE HINSSEN bevindt zich op het adres: TRIESTSTRAAT 185; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in CARROSSERIE HINSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE HINSSEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE HINSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE HINSSEN, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE HINSSEN op de kaart.

CARROSSERIE HINSSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE HINSSEN, company assigned to the tax number BE05868591308. The company CARROSSERIE HINSSEN is located at the address: TRIESTSTRAAT 185; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in CARROSSERIE HINSSEN were not found.
The main activity of CARROSSERIE HINSSEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE HINSSEN is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE HINSSEN, open positions, location of CARROSSERIE HINSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE HINSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE HINSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE HINSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE HINSSEN, employees, financial statistics.