Farin G & Fils SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Farin G & Fils SPRL
Private companiesMotion Pictures • Farin G & Fils SPRL

Contactgegevens Farin G & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Farin G & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Farin G & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Haecht 637; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 83 84 (+32-02 216 83 84) 02 216 83 84 (+32-02 216 83 84)

Fax (fax): 02 242 32 84 (+32-02 242 32 84) 02 242 32 84 (+32-02 242 32 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Farin G & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Farin G & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Farin G & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Farin G & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Farin G & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Farin G & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Farin G & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Farin G & Fils SPRL
Products information Farin G & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03465606689
Ondernemingsnummer: 2632568359
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Transport - Art goods

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Farin G & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Farin G & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Farin G & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Farin G & Fils SPRL

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
733100. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
51491001. Honing | Honey
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production

Werken bij Farin G & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Farin G & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Farin G & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Farin G & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Studentenjob

  Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

 • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SVK NV

  Type: Vaste Job

  Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

 • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Bakkerij Stefaan

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van Farin G & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Farin G & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Farin G & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Farin G & Fils SPRL. Farin G & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Farin G & Fils SPRL. Leave a respond for Farin G & Fils SPRL. Farin G & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Farin G & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Farin G & Fils SPRL
Location of Farin G & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Farin G & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Farin G & Fils SPRL Farin G & Fils SPRL: RESTAURANT L'OLIVIER | WIM VANHULLE | SYNDICAT D'INITIATIVE | De Coppel A | KHALED CHAIRAT

Other related companies as Farin G & Fils SPRL: RESTAURANT L'OLIVIER | WIM VANHULLE | SYNDICAT D'INITIATIVE | De Coppel A | KHALED CHAIRAT

Farin G & Fils SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Farin G & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03465606689. Het bedrijf Farin G & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Haecht 637; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van Farin G & Fils SPRL is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Farin G & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Farin G & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Farin G & Fils SPRL op de kaart.

Farin G & Fils SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Farin G & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE03465606689. The company Farin G & Fils SPRL is located at the address: Chaussée de Haecht 637; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Transport - Art goods.
The main activity of Farin G & Fils SPRL is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Farin G & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Farin G & Fils SPRL, open positions, location of Farin G & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Farin G & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Farin G & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Farin G & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Farin G & Fils SPRL, employees, financial statistics.