RESTAURANT L'OLIVIER

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • RESTAURANT L'OLIVIER
Private companiesMotion Pictures • RESTAURANT L'OLIVIER

Contactgegevens RESTAURANT L'OLIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT L'OLIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT L'OLIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI NOTRE-DAME 19; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69843473 (+32-69843473) 69843473 (+32-69843473)

Fax (fax): +32 (12) 611-30-55 +32 (12) 611-30-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT L'OLIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT L'OLIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT L'OLIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT L'OLIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT L'OLIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT L'OLIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT L'OLIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT L'OLIVIER
Products information RESTAURANT L'OLIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE07723083496
Ondernemingsnummer: 8442413330
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT L'OLIVIER
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT L'OLIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT L'OLIVIER
Addition kinds of activities for RESTAURANT L'OLIVIER

972199. Internationale zaken, nv | International affairs, nec
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
54619905. donuts | Doughnuts
57220201. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent

Werken bij RESTAURANT L'OLIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT L'OLIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT L'OLIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT L'OLIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT L'OLIVIER in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT L'OLIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT L'OLIVIER. Laat een reactie achter voor RESTAURANT L'OLIVIER. RESTAURANT L'OLIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT L'OLIVIER. Leave a respond for RESTAURANT L'OLIVIER. RESTAURANT L'OLIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT L'OLIVIER op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT L'OLIVIER
Location of RESTAURANT L'OLIVIER on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT L'OLIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT L'OLIVIER RESTAURANT L'OLIVIER: EMBOURG F.C. | ALDI | LA FEMADA | Foto Roland | MARTINAGE

Other related companies as RESTAURANT L'OLIVIER: EMBOURG F.C. | ALDI | LA FEMADA | Foto Roland | MARTINAGE

RESTAURANT L'OLIVIER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT L'OLIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07723083496. Het bedrijf RESTAURANT L'OLIVIER bevindt zich op het adres: QUAI NOTRE-DAME 19; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT L'OLIVIER is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT L'OLIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT L'OLIVIER, openstaande posities, locatie van RESTAURANT L'OLIVIER op de kaart.

RESTAURANT L'OLIVIER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT L'OLIVIER, company assigned to the tax number BE07723083496. The company RESTAURANT L'OLIVIER is located at the address: QUAI NOTRE-DAME 19; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of RESTAURANT L'OLIVIER is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT L'OLIVIER is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT L'OLIVIER, open positions, location of RESTAURANT L'OLIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT L'OLIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT L'OLIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT L'OLIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT L'OLIVIER, employees, financial statistics.