DRUANT A ROMMENS

Contactgegevens DRUANT A ROMMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUANT A ROMMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUANT A ROMMENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoornwerk 10; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 24 18 (+32-057 20 24 18) 057 20 24 18 (+32-057 20 24 18)

Fax (fax): 057 42 49 10 (+32-057 42 49 10) 057 42 49 10 (+32-057 42 49 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUANT A ROMMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUANT A ROMMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUANT A ROMMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUANT A ROMMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUANT A ROMMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUANT A ROMMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUANT A ROMMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUANT A ROMMENS
Products information DRUANT A ROMMENS

BTW identificatienummer (tax): BE08459167480
Ondernemingsnummer: 4599395751
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DRUANT A ROMMENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUANT A ROMMENS
(Get full report from official database of BE for DRUANT A ROMMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUANT A ROMMENS
Addition kinds of activities for DRUANT A ROMMENS

4151. Schoolbussen | School buses
202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
93110104. Belastingdienst, overheid | Taxation department, government

Werken bij DRUANT A ROMMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUANT A ROMMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUANT A ROMMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUANT A ROMMENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

 • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

 • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

 • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

 • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

 • Techniekers (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

 • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

 • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

  Regio: DONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: CARDEVER & CO

  Type: Vaste Job

  U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

 • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

Zoek naar antwoorden van DRUANT A ROMMENS in sociale netwerken
Look for responds of DRUANT A ROMMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUANT A ROMMENS. Laat een reactie achter voor DRUANT A ROMMENS. DRUANT A ROMMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUANT A ROMMENS. Leave a respond for DRUANT A ROMMENS. DRUANT A ROMMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUANT A ROMMENS op de google maps. Adres en contacten DRUANT A ROMMENS
Location of DRUANT A ROMMENS on the google maps. Address and contacts of DRUANT A ROMMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUANT A ROMMENS DRUANT A ROMMENS: Gielen P | Maes-Boons BVBA | FRANS BOGEMANS | GARAGE DRIESEN NV | Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

Other related companies as DRUANT A ROMMENS: Gielen P | Maes-Boons BVBA | FRANS BOGEMANS | GARAGE DRIESEN NV | Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

DRUANT A ROMMENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUANT A ROMMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08459167480. Het bedrijf DRUANT A ROMMENS bevindt zich op het adres: Hoornwerk 10; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in DRUANT A ROMMENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUANT A ROMMENS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUANT A ROMMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUANT A ROMMENS, openstaande posities, locatie van DRUANT A ROMMENS op de kaart.

DRUANT A ROMMENS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUANT A ROMMENS, company assigned to the tax number BE08459167480. The company DRUANT A ROMMENS is located at the address: Hoornwerk 10; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in DRUANT A ROMMENS were not found.
The main activity of DRUANT A ROMMENS is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUANT A ROMMENS is not available. You also can look at reviews of DRUANT A ROMMENS, open positions, location of DRUANT A ROMMENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUANT A ROMMENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUANT A ROMMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUANT A ROMMENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUANT A ROMMENS, employees, financial statistics.