Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL
Private companiesPersonal Services • Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

Contactgegevens Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 32; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 513 09 52 (+32-02 513 09 52) 02 513 09 52 (+32-02 513 09 52)

Fax (fax): +32 (4) 948-69-69 +32 (4) 948-69-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL
Products information Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07038909912
Ondernemingsnummer: 8458068847
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL
(Get full report from official database of BE for Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL
Addition kinds of activities for Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec

Werken bij Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Laat een reactie achter voor Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Leave a respond for Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL. Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL op de google maps. Adres en contacten Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL
Location of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL on the google maps. Address and contacts of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: MARC HOESELS | DIANA MAERTENS | De Maegd H | Heyndels R | HENDRIK RAYMAEKERS

Other related companies as Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL: MARC HOESELS | DIANA MAERTENS | De Maegd H | Heyndels R | HENDRIK RAYMAEKERS

Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07038909912. Het bedrijf Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL bevindt zich op het adres: Avenue Louise 32; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, openstaande posities, locatie van Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, company assigned to the tax number BE07038909912. The company Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is located at the address: Avenue Louise 32; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL were not found.
The main activity of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL is not available. You also can look at reviews of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, open positions, location of Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Union Nationale des Esth茅ticiennes de Belgique ASBL, employees, financial statistics.