GARAGE DRIESEN NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GARAGE DRIESEN NV
Private companiesPersonal Services • GARAGE DRIESEN NV

Contactgegevens GARAGE DRIESEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DRIESEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DRIESEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1014, Peerderbaan 3960 Bree, België

Telefoon (phone): 32.89 46 16 10 32.89 46 16 10

Fax (fax): 32.89 47 28 31 32.89 47 28 31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DRIESEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DRIESEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DRIESEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DRIESEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DRIESEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DRIESEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DRIESEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DRIESEN NV
Products information GARAGE DRIESEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09670410156
Ondernemingsnummer: 5294281005
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Off-road vehicles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DRIESEN NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE DRIESEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DRIESEN NV
Addition kinds of activities for GARAGE DRIESEN NV

251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
317201. Lederen geldhouders | Leather money holders
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
73349903. Multigraphing | Multigraphing
73899952. Toeristische informatiebureau | Tourist information bureau

Werken bij GARAGE DRIESEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DRIESEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DRIESEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DRIESEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DRIESEN NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DRIESEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DRIESEN NV. Laat een reactie achter voor GARAGE DRIESEN NV. GARAGE DRIESEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DRIESEN NV. Leave a respond for GARAGE DRIESEN NV. GARAGE DRIESEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DRIESEN NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE DRIESEN NV
Location of GARAGE DRIESEN NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE DRIESEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DRIESEN NV GARAGE DRIESEN NV: HUIS FABIES | CARROSSERIE CRYNS NV | CONTACT G.B. | R. JUTTEN | LEADS UNITED

Other related companies as GARAGE DRIESEN NV: HUIS FABIES | CARROSSERIE CRYNS NV | CONTACT G.B. | R. JUTTEN | LEADS UNITED

GARAGE DRIESEN NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DRIESEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09670410156. Het bedrijf GARAGE DRIESEN NV bevindt zich op het adres: 1014, Peerderbaan 3960 Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Off-road vehicles.
De hoofdactiviteit van GARAGE DRIESEN NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DRIESEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DRIESEN NV, openstaande posities, locatie van GARAGE DRIESEN NV op de kaart.

GARAGE DRIESEN NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DRIESEN NV, company assigned to the tax number BE09670410156. The company GARAGE DRIESEN NV is located at the address: 1014, Peerderbaan 3960 Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Off-road vehicles.
The main activity of GARAGE DRIESEN NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DRIESEN NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE DRIESEN NV, open positions, location of GARAGE DRIESEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DRIESEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DRIESEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DRIESEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DRIESEN NV, employees, financial statistics.