DOUREE MICHEL BVBA

Contactgegevens DOUREE MICHEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOUREE MICHEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOUREE MICHEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 39; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 39 39 00 (+32-012 39 39 00) 012 39 39 00 (+32-012 39 39 00)

Fax (fax): 012 39 39 20 (+32-012 39 39 20) 012 39 39 20 (+32-012 39 39 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOUREE MICHEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOUREE MICHEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOUREE MICHEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOUREE MICHEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOUREE MICHEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOUREE MICHEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOUREE MICHEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOUREE MICHEL BVBA
Products information DOUREE MICHEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03157440185
Ondernemingsnummer: 8210876464
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DOUREE MICHEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOUREE MICHEL BVBA
(Get full report from official database of BE for DOUREE MICHEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOUREE MICHEL BVBA
Addition kinds of activities for DOUREE MICHEL BVBA

563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
32290800. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
38420000. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
76991706. Machines schoonmaken | Machinery cleaning

Werken bij DOUREE MICHEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOUREE MICHEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOUREE MICHEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOUREE MICHEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

 • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

  Regio: MICHELBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ABCIS

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

 • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Abriso

  Type: Vaste Job

  Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • JUNIOR BUYER (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van DOUREE MICHEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DOUREE MICHEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOUREE MICHEL BVBA. Laat een reactie achter voor DOUREE MICHEL BVBA. DOUREE MICHEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOUREE MICHEL BVBA. Leave a respond for DOUREE MICHEL BVBA. DOUREE MICHEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOUREE MICHEL BVBA op de google maps. Adres en contacten DOUREE MICHEL BVBA
Location of DOUREE MICHEL BVBA on the google maps. Address and contacts of DOUREE MICHEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DOUREE MICHEL BVBA DOUREE MICHEL BVBA: VAN HECKE L | LANGENBERG J | SUPER G.B. PARTNER | F. VAN TRICHT | STARLAB

Other related companies as DOUREE MICHEL BVBA: VAN HECKE L | LANGENBERG J | SUPER G.B. PARTNER | F. VAN TRICHT | STARLAB

DOUREE MICHEL BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOUREE MICHEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157440185. Het bedrijf DOUREE MICHEL BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 39; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in DOUREE MICHEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOUREE MICHEL BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOUREE MICHEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOUREE MICHEL BVBA, openstaande posities, locatie van DOUREE MICHEL BVBA op de kaart.

DOUREE MICHEL BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOUREE MICHEL BVBA, company assigned to the tax number BE03157440185. The company DOUREE MICHEL BVBA is located at the address: Nieuwstraat 39; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in DOUREE MICHEL BVBA were not found.
The main activity of DOUREE MICHEL BVBA is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DOUREE MICHEL BVBA is not available. You also can look at reviews of DOUREE MICHEL BVBA, open positions, location of DOUREE MICHEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOUREE MICHEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOUREE MICHEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOUREE MICHEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOUREE MICHEL BVBA, employees, financial statistics.