LANGENBERG J

Contactgegevens LANGENBERG J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGENBERG J: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGENBERG J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torenstraat 3; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 52 54 60 (+32-011 52 54 60) 011 52 54 60 (+32-011 52 54 60)

Fax (fax): +32 (56) 181-74-26 +32 (56) 181-74-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGENBERG J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGENBERG J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGENBERG J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGENBERG J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGENBERG J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGENBERG J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGENBERG J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGENBERG J
Products information LANGENBERG J

BTW identificatienummer (tax): BE05045440673
Ondernemingsnummer: 3008300781
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LANGENBERG J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGENBERG J
(Get full report from official database of BE for LANGENBERG J)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGENBERG J
Addition kinds of activities for LANGENBERG J

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
25150301. Stoelbedden | Chair beds
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp

Werken bij LANGENBERG J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGENBERG J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGENBERG J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGENBERG J. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van LANGENBERG J in sociale netwerken
Look for responds of LANGENBERG J in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGENBERG J. Laat een reactie achter voor LANGENBERG J. LANGENBERG J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGENBERG J. Leave a respond for LANGENBERG J. LANGENBERG J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGENBERG J op de google maps. Adres en contacten LANGENBERG J
Location of LANGENBERG J on the google maps. Address and contacts of LANGENBERG J

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGENBERG J LANGENBERG J: Seynaeve | DANY POTIE | LIFTEN VANHEYLEN/VANHEYLEN | DE SNIPPE | PROMODEC SPRL

Other related companies as LANGENBERG J: Seynaeve | DANY POTIE | LIFTEN VANHEYLEN/VANHEYLEN | DE SNIPPE | PROMODEC SPRL

LANGENBERG J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGENBERG J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045440673. Het bedrijf LANGENBERG J bevindt zich op het adres: Torenstraat 3; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Store fixtures. Producten gemaakt in LANGENBERG J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANGENBERG J is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGENBERG J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGENBERG J, openstaande posities, locatie van LANGENBERG J op de kaart.

LANGENBERG J is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGENBERG J, company assigned to the tax number BE05045440673. The company LANGENBERG J is located at the address: Torenstraat 3; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Store fixtures. Products created in LANGENBERG J were not found.
The main activity of LANGENBERG J is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGENBERG J is not available. You also can look at reviews of LANGENBERG J, open positions, location of LANGENBERG J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGENBERG J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGENBERG J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGENBERG J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGENBERG J, employees, financial statistics.