PROMODEC SPRL

Contactgegevens PROMODEC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMODEC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMODEC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ferme Du Brou 1421 Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, België

Telefoon (phone): 32.67 84 04 78 32.67 84 04 78

Fax (fax): 32.67 21 61 92 32.67 21 61 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMODEC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMODEC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMODEC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMODEC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMODEC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMODEC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMODEC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMODEC SPRL
Products information PROMODEC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04580718994
Ondernemingsnummer: 6415161132
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising; Communication,advertising and the media

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMODEC SPRL
(Get full report from official database of BE for PROMODEC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMODEC SPRL
Addition kinds of activities for PROMODEC SPRL

20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
37110402. Bussen, alle soorten, montage van | Buses, all types, assembly of
37140206. Koppelingen, motorvoertuig | Clutches, motor vehicle
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
59999913. Ijs | Ice

Werken bij PROMODEC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMODEC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMODEC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMODEC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van PROMODEC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PROMODEC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMODEC SPRL. Laat een reactie achter voor PROMODEC SPRL. PROMODEC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMODEC SPRL. Leave a respond for PROMODEC SPRL. PROMODEC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMODEC SPRL op de google maps. Adres en contacten PROMODEC SPRL
Location of PROMODEC SPRL on the google maps. Address and contacts of PROMODEC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMODEC SPRL PROMODEC SPRL: Jan Gevers BVBA | BOWLING ET SQUASH DE NAMUR | 'T KASTEELTJE | MARINA VAN MECHELEN | Troyan Systems

Other related companies as PROMODEC SPRL: Jan Gevers BVBA | BOWLING ET SQUASH DE NAMUR | 'T KASTEELTJE | MARINA VAN MECHELEN | Troyan Systems

PROMODEC SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMODEC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04580718994. Het bedrijf PROMODEC SPRL bevindt zich op het adres: Ferme Du Brou 1421 Ophain-Bois-Seigneur-Isaac. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising; Communication,advertising and the media. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van PROMODEC SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMODEC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMODEC SPRL, openstaande posities, locatie van PROMODEC SPRL op de kaart.

PROMODEC SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROMODEC SPRL, company assigned to the tax number BE04580718994. The company PROMODEC SPRL is located at the address: Ferme Du Brou 1421 Ophain-Bois-Seigneur-Isaac. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising; Communication,advertising and the media. List of products are Advertising agencies.
The main activity of PROMODEC SPRL is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMODEC SPRL is not available. You also can look at reviews of PROMODEC SPRL, open positions, location of PROMODEC SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMODEC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMODEC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMODEC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMODEC SPRL, employees, financial statistics.