SUPER G.B. PARTNER

Contactgegevens SUPER G.B. PARTNER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPER G.B. PARTNER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPER G.B. PARTNER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJKSTRAAT 37; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11324321 (+32-11324321) 11324321 (+32-11324321)

Fax (fax): +32 (9) 670-20-64 +32 (9) 670-20-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPER G.B. PARTNER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPER G.B. PARTNER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPER G.B. PARTNER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPER G.B. PARTNER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPER G.B. PARTNER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPER G.B. PARTNER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPER G.B. PARTNER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPER G.B. PARTNER
Products information SUPER G.B. PARTNER

BTW identificatienummer (tax): BE05929290771
Ondernemingsnummer: 2699035644
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SUPER G.B. PARTNER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPER G.B. PARTNER
(Get full report from official database of BE for SUPER G.B. PARTNER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPER G.B. PARTNER
Addition kinds of activities for SUPER G.B. PARTNER

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
752100. Auto parkeren | Automobile parking
08119902. Houtwegen, hardhout | Timber tracts, hardwood
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
52110200. Deur- en raamproducten | Door and window products
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)

Werken bij SUPER G.B. PARTNER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPER G.B. PARTNER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPER G.B. PARTNER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPER G.B. PARTNER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van SUPER G.B. PARTNER in sociale netwerken
Look for responds of SUPER G.B. PARTNER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPER G.B. PARTNER. Laat een reactie achter voor SUPER G.B. PARTNER. SUPER G.B. PARTNER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPER G.B. PARTNER. Leave a respond for SUPER G.B. PARTNER. SUPER G.B. PARTNER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPER G.B. PARTNER op de google maps. Adres en contacten SUPER G.B. PARTNER
Location of SUPER G.B. PARTNER on the google maps. Address and contacts of SUPER G.B. PARTNER

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPER G.B. PARTNER SUPER G.B. PARTNER: IPPA | Cambier Jacques | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | INSTITUT ST.JOSEPH | BROECKX EN CO

Other related companies as SUPER G.B. PARTNER: IPPA | Cambier Jacques | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | INSTITUT ST.JOSEPH | BROECKX EN CO

SUPER G.B. PARTNER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPER G.B. PARTNER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929290771. Het bedrijf SUPER G.B. PARTNER bevindt zich op het adres: WIJKSTRAAT 37; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in SUPER G.B. PARTNER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPER G.B. PARTNER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPER G.B. PARTNER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPER G.B. PARTNER, openstaande posities, locatie van SUPER G.B. PARTNER op de kaart.

SUPER G.B. PARTNER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPER G.B. PARTNER, company assigned to the tax number BE05929290771. The company SUPER G.B. PARTNER is located at the address: WIJKSTRAAT 37; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in SUPER G.B. PARTNER were not found.
The main activity of SUPER G.B. PARTNER is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPER G.B. PARTNER is not available. You also can look at reviews of SUPER G.B. PARTNER, open positions, location of SUPER G.B. PARTNER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPER G.B. PARTNER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPER G.B. PARTNER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPER G.B. PARTNER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPER G.B. PARTNER, employees, financial statistics.