Declerck F. & F.

Contactgegevens Declerck F. & F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Declerck F. & F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Declerck F. & F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opperveldlaan 47; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 267 31 08 (+32-02 267 31 08) 02 267 31 08 (+32-02 267 31 08)

Fax (fax): 02 267 31 08 (+32-02 267 31 08) 02 267 31 08 (+32-02 267 31 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Declerck F. & F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Declerck F. & F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Declerck F. & F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Declerck F. & F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Declerck F. & F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Declerck F. & F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Declerck F. & F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Declerck F. & F.
Products information Declerck F. & F.

BTW identificatienummer (tax): BE06540405273
Ondernemingsnummer: 1070037841
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Declerck F. & F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Declerck F. & F.
(Get full report from official database of BE for Declerck F. & F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Declerck F. & F.
Addition kinds of activities for Declerck F. & F.

15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij Declerck F. & F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Declerck F. & F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Declerck F. & F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Declerck F. & F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

 • National Accountmanager (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

 • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

 • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • Student (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

 • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Lineas Group

  Type: Vaste Job

  Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

 • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AANGENAAM

  Type: Vaste Job

  Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

 • Pizzakoeriers (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PIZZA LOUNGE

  Type: Vaste Job

  Je levert pizza's af bij onze klanten.

 • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: THYSSEN

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van Declerck F. & F. in sociale netwerken
Look for responds of Declerck F. & F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Declerck F. & F.. Laat een reactie achter voor Declerck F. & F.. Declerck F. & F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Declerck F. & F.. Leave a respond for Declerck F. & F.. Declerck F. & F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Declerck F. & F. op de google maps. Adres en contacten Declerck F. & F.
Location of Declerck F. & F. on the google maps. Address and contacts of Declerck F. & F.

Andere gerelateerde bedrijven als come Declerck F. & F. Declerck F. & F.: MARLEEN WOUTERS | Wice BVBA | SEGERS GARAGE | GARAGE VERSCHAEREN | VEERLE GOEMANS

Other related companies as Declerck F. & F.: MARLEEN WOUTERS | Wice BVBA | SEGERS GARAGE | GARAGE VERSCHAEREN | VEERLE GOEMANS

Declerck F. & F. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Declerck F. & F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540405273. Het bedrijf Declerck F. & F. bevindt zich op het adres: Opperveldlaan 47; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Declerck F. & F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Declerck F. & F. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Declerck F. & F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Declerck F. & F., openstaande posities, locatie van Declerck F. & F. op de kaart.

Declerck F. & F. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Declerck F. & F., company assigned to the tax number BE06540405273. The company Declerck F. & F. is located at the address: Opperveldlaan 47; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Declerck F. & F. were not found.
The main activity of Declerck F. & F. is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Declerck F. & F. is not available. You also can look at reviews of Declerck F. & F., open positions, location of Declerck F. & F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Declerck F. & F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Declerck F. & F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Declerck F. & F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Declerck F. & F., employees, financial statistics.