SEGERS GARAGE

Contactgegevens SEGERS GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGERS GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGERS GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 29; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 016 20 63 63 (+32-016 20 63 63) 016 20 63 63 (+32-016 20 63 63)

Fax (fax): +32 (58) 923-83-50 +32 (58) 923-83-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGERS GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGERS GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGERS GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGERS GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGERS GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGERS GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGERS GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGERS GARAGE
Products information SEGERS GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE05088562011
Ondernemingsnummer: 9543243408
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in SEGERS GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGERS GARAGE
(Get full report from official database of BE for SEGERS GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGERS GARAGE
Addition kinds of activities for SEGERS GARAGE

799302. Spelmachines | Game machines
02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
86410000. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations

Werken bij SEGERS GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGERS GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGERS GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGERS GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Heftruckchauffeur/Magazijnier (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het mengen van grondstoffen, zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die naast de activiteiten als heftruckchauffeur ook mee gaat helpen laden en lossen en het magazijn gaat ondersteunen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en eigen creativiteit kan gebruiken bij het vinden van oplossingen.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van SEGERS GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of SEGERS GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGERS GARAGE. Laat een reactie achter voor SEGERS GARAGE. SEGERS GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGERS GARAGE. Leave a respond for SEGERS GARAGE. SEGERS GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGERS GARAGE op de google maps. Adres en contacten SEGERS GARAGE
Location of SEGERS GARAGE on the google maps. Address and contacts of SEGERS GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGERS GARAGE SEGERS GARAGE: HUIS COCINELLA | JOHAN BURMS | 3CEO | ROJASA BELGIUM | GARAGE DE SCHELDE

Other related companies as SEGERS GARAGE: HUIS COCINELLA | JOHAN BURMS | 3CEO | ROJASA BELGIUM | GARAGE DE SCHELDE

SEGERS GARAGE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGERS GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05088562011. Het bedrijf SEGERS GARAGE bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 29; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in SEGERS GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEGERS GARAGE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGERS GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGERS GARAGE, openstaande posities, locatie van SEGERS GARAGE op de kaart.

SEGERS GARAGE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGERS GARAGE, company assigned to the tax number BE05088562011. The company SEGERS GARAGE is located at the address: Brusselsesteenweg 29; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in SEGERS GARAGE were not found.
The main activity of SEGERS GARAGE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGERS GARAGE is not available. You also can look at reviews of SEGERS GARAGE, open positions, location of SEGERS GARAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGERS GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGERS GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGERS GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGERS GARAGE, employees, financial statistics.