De Vreese

Contactgegevens De Vreese: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vreese: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vreese

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Petegemplein 29; 9790; Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde), België

Telefoon (phone): 055 31 18 86 (+32-055 31 18 86) 055 31 18 86 (+32-055 31 18 86)

Fax (fax): 055 31 97 45 (+32-055 31 97 45) 055 31 97 45 (+32-055 31 97 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vreese: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vreese"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vreese"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vreese, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vreese. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vreese, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vreese. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vreese
Products information De Vreese

BTW identificatienummer (tax): BE07054016113
Ondernemingsnummer: 9772857666
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Warehouses - Merchandise; Transport - General; Transport - International

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vreese
(Get full report from official database of BE for De Vreese)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vreese
Addition kinds of activities for De Vreese

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij De Vreese: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vreese: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vreese. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vreese. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

  Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: VERGO

  Type: Vaste Job

  LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

 • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

 • Service technieker (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

 • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BOOKINVEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

Zoek naar antwoorden van De Vreese in sociale netwerken
Look for responds of De Vreese in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vreese. Laat een reactie achter voor De Vreese. De Vreese bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vreese. Leave a respond for De Vreese. De Vreese on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vreese op de google maps. Adres en contacten De Vreese
Location of De Vreese on the google maps. Address and contacts of De Vreese

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vreese De Vreese: DUROX PAINTS | DAGBLADHANDEL BROECHEM | Myriam | MARLEEN MOUTON | KBS-SYSTEMS NV

Other related companies as De Vreese: DUROX PAINTS | DAGBLADHANDEL BROECHEM | Myriam | MARLEEN MOUTON | KBS-SYSTEMS NV

De Vreese is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vreese, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07054016113. Het bedrijf De Vreese bevindt zich op het adres: Petegemplein 29; 9790; Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Warehouses - Merchandise; Transport - General; Transport - International.
De hoofdactiviteit van De Vreese is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vreese is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vreese, openstaande posities, locatie van De Vreese op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Vreese is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vreese, company assigned to the tax number BE07054016113. The company De Vreese is located at the address: Petegemplein 29; 9790; Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Warehouses - Merchandise; Transport - General; Transport - International.
The main activity of De Vreese is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vreese is not available. You also can look at reviews of De Vreese, open positions, location of De Vreese on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vreese, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vreese, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vreese, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vreese, employees, financial statistics.