DUROX PAINTS

Contactgegevens DUROX PAINTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUROX PAINTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUROX PAINTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-APOLLONIALAAN 188; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14311029 (+32-14311029) 14311029 (+32-14311029)

Fax (fax): +32 (81) 128-97-59 +32 (81) 128-97-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUROX PAINTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUROX PAINTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUROX PAINTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUROX PAINTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUROX PAINTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUROX PAINTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUROX PAINTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUROX PAINTS
Products information DUROX PAINTS

BTW identificatienummer (tax): BE02379058837
Ondernemingsnummer: 1172485351
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DUROX PAINTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drogisterijen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUROX PAINTS
(Get full report from official database of BE for DUROX PAINTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUROX PAINTS
Addition kinds of activities for DUROX PAINTS

27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij DUROX PAINTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUROX PAINTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUROX PAINTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUROX PAINTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

Zoek naar antwoorden van DUROX PAINTS in sociale netwerken
Look for responds of DUROX PAINTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUROX PAINTS. Laat een reactie achter voor DUROX PAINTS. DUROX PAINTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUROX PAINTS. Leave a respond for DUROX PAINTS. DUROX PAINTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUROX PAINTS op de google maps. Adres en contacten DUROX PAINTS
Location of DUROX PAINTS on the google maps. Address and contacts of DUROX PAINTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUROX PAINTS DUROX PAINTS: JAN VAN DE VEL | MARC VEREECKEN | DE MAREZ DOMINIQUE | AERTS | Roy Dictus

Other related companies as DUROX PAINTS: JAN VAN DE VEL | MARC VEREECKEN | DE MAREZ DOMINIQUE | AERTS | Roy Dictus

DUROX PAINTS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUROX PAINTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02379058837. Het bedrijf DUROX PAINTS bevindt zich op het adres: SINT-APOLLONIALAAN 188; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Drogisterijen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in DUROX PAINTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUROX PAINTS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUROX PAINTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUROX PAINTS, openstaande posities, locatie van DUROX PAINTS op de kaart.

DUROX PAINTS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUROX PAINTS, company assigned to the tax number BE02379058837. The company DUROX PAINTS is located at the address: SINT-APOLLONIALAAN 188; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Drogisterijen; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Products created in DUROX PAINTS were not found.
The main activity of DUROX PAINTS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUROX PAINTS is not available. You also can look at reviews of DUROX PAINTS, open positions, location of DUROX PAINTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUROX PAINTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUROX PAINTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUROX PAINTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUROX PAINTS, employees, financial statistics.