D S W MOVE TECHNICS

Contactgegevens D S W MOVE TECHNICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D S W MOVE TECHNICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D S W MOVE TECHNICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Framboisier 45; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 28 10 (+32-02 374 28 10) 02 374 28 10 (+32-02 374 28 10)

Fax (fax): 02 375 54 03; 02 374 54 03 (+32-02 375 54 03; 02 374 54 03) 02 375 54 03; 02 374 54 03 (+32-02 375 54 03; 02 374 54 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D S W MOVE TECHNICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D S W MOVE TECHNICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D S W MOVE TECHNICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D S W MOVE TECHNICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D S W MOVE TECHNICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D S W MOVE TECHNICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D S W MOVE TECHNICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D S W MOVE TECHNICS
Products information D S W MOVE TECHNICS

BTW identificatienummer (tax): BE09010406494
Ondernemingsnummer: 3813598632
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Archives - Destruction & conservation; Office fixtures

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D S W MOVE TECHNICS
(Get full report from official database of BE for D S W MOVE TECHNICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D S W MOVE TECHNICS
Addition kinds of activities for D S W MOVE TECHNICS

07219902. Plantendiensten | Planting services
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies

Werken bij D S W MOVE TECHNICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D S W MOVE TECHNICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D S W MOVE TECHNICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D S W MOVE TECHNICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

 • Metser (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

 • Volwaardige metser (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

 • Poetshulp Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

 • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: S VILLA

  Type: Studentenjob

  Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

 • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

 • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: AVS SPINNING

  Type: Vaste Job

  Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

 • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van D S W MOVE TECHNICS in sociale netwerken
Look for responds of D S W MOVE TECHNICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D S W MOVE TECHNICS. Laat een reactie achter voor D S W MOVE TECHNICS. D S W MOVE TECHNICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D S W MOVE TECHNICS. Leave a respond for D S W MOVE TECHNICS. D S W MOVE TECHNICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D S W MOVE TECHNICS op de google maps. Adres en contacten D S W MOVE TECHNICS
Location of D S W MOVE TECHNICS on the google maps. Address and contacts of D S W MOVE TECHNICS

Andere gerelateerde bedrijven als come D S W MOVE TECHNICS D S W MOVE TECHNICS: UNICORN | GAGGENAU | P.P. MANAGEMENT | GIOVANNI DE ROO | E G C I

Other related companies as D S W MOVE TECHNICS: UNICORN | GAGGENAU | P.P. MANAGEMENT | GIOVANNI DE ROO | E G C I

D S W MOVE TECHNICS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D S W MOVE TECHNICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09010406494. Het bedrijf D S W MOVE TECHNICS bevindt zich op het adres: Rue du Framboisier 45; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation; Office fixtures.
De hoofdactiviteit van D S W MOVE TECHNICS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D S W MOVE TECHNICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D S W MOVE TECHNICS, openstaande posities, locatie van D S W MOVE TECHNICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D S W MOVE TECHNICS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is D S W MOVE TECHNICS, company assigned to the tax number BE09010406494. The company D S W MOVE TECHNICS is located at the address: Rue du Framboisier 45; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Archives - Destruction & conservation; Office fixtures.
The main activity of D S W MOVE TECHNICS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D S W MOVE TECHNICS is not available. You also can look at reviews of D S W MOVE TECHNICS, open positions, location of D S W MOVE TECHNICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D S W MOVE TECHNICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D S W MOVE TECHNICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D S W MOVE TECHNICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D S W MOVE TECHNICS, employees, financial statistics.