Cadina

Contactgegevens Cadina: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cadina: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cadina

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diepestraat 6; 8720; Dentergem (Wakken), België

Telefoon (phone): 056 60 96 53 (+32-056 60 96 53) 056 60 96 53 (+32-056 60 96 53)

Fax (fax): 056 61 23 16 (+32-056 61 23 16) 056 61 23 16 (+32-056 61 23 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cadina: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cadina"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cadina"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cadina, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cadina. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cadina, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cadina. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cadina
Products information Cadina

BTW identificatienummer (tax): BE05186340332
Ondernemingsnummer: 6762603759
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Cadina zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cadina
(Get full report from official database of BE for Cadina)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cadina
Addition kinds of activities for Cadina

372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
17999910. Epoxy applicatie | Epoxy application
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists

Werken bij Cadina: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cadina: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cadina. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cadina. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • E-commerce I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

 • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

 • Sales Promotor Klein Elektro (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

 • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ABOG

  Type: Vaste Job

  ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

 • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

  Type: Vaste Job

  Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

Zoek naar antwoorden van Cadina in sociale netwerken
Look for responds of Cadina in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cadina. Laat een reactie achter voor Cadina. Cadina bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cadina. Leave a respond for Cadina. Cadina on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cadina op de google maps. Adres en contacten Cadina
Location of Cadina on the google maps. Address and contacts of Cadina

Andere gerelateerde bedrijven als come Cadina Cadina: Ace Electro | HANUISE & RULOT | C.V.O ? T KASTEELTJE | CHRISTOPH GUSTIN | De Vlieger Matrassen bvba

Other related companies as Cadina: Ace Electro | HANUISE & RULOT | C.V.O ? T KASTEELTJE | CHRISTOPH GUSTIN | De Vlieger Matrassen bvba

Cadina is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cadina, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05186340332. Het bedrijf Cadina bevindt zich op het adres: Diepestraat 6; 8720; Dentergem (Wakken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Cadina zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cadina is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cadina is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cadina, openstaande posities, locatie van Cadina op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cadina is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cadina, company assigned to the tax number BE05186340332. The company Cadina is located at the address: Diepestraat 6; 8720; Dentergem (Wakken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Cadina were not found.
The main activity of Cadina is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cadina is not available. You also can look at reviews of Cadina, open positions, location of Cadina on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cadina, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cadina, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cadina, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cadina, employees, financial statistics.