C.V.O ? T KASTEELTJE

Contactgegevens C.V.O ? T KASTEELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.V.O ? T KASTEELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.V.O ? T KASTEELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 5; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52356044 (+32-52356044) 52356044 (+32-52356044)

Fax (fax): +32 (65) 636-17-38 +32 (65) 636-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.V.O ? T KASTEELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.V.O ? T KASTEELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.V.O ? T KASTEELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.V.O ? T KASTEELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.V.O ? T KASTEELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.V.O ? T KASTEELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.V.O ? T KASTEELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.V.O ? T KASTEELTJE
Products information C.V.O ? T KASTEELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09421020507
Ondernemingsnummer: 6824676513
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in C.V.O ? T KASTEELTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.V.O ? T KASTEELTJE
(Get full report from official database of BE for C.V.O ? T KASTEELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.V.O ? T KASTEELTJE
Addition kinds of activities for C.V.O ? T KASTEELTJE

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
733400. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
32590302. Architecturale Terra Cotta | Architectural terra cotta
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
52110401. Greenhouse kits, geprefabriceerd | Greenhouse kits, prefabricated

Werken bij C.V.O ? T KASTEELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.V.O ? T KASTEELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.V.O ? T KASTEELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.V.O ? T KASTEELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van C.V.O ? T KASTEELTJE in sociale netwerken
Look for responds of C.V.O ? T KASTEELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.V.O ? T KASTEELTJE. Laat een reactie achter voor C.V.O ? T KASTEELTJE. C.V.O ? T KASTEELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.V.O ? T KASTEELTJE. Leave a respond for C.V.O ? T KASTEELTJE. C.V.O ? T KASTEELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.V.O ? T KASTEELTJE op de google maps. Adres en contacten C.V.O ? T KASTEELTJE
Location of C.V.O ? T KASTEELTJE on the google maps. Address and contacts of C.V.O ? T KASTEELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come C.V.O ? T KASTEELTJE C.V.O ? T KASTEELTJE: ANTON ALEN | PWA LEUVEN | T'Hooft BVBA | PAUL DEBOUNY | ANNE CHAUVAUX

Other related companies as C.V.O ? T KASTEELTJE: ANTON ALEN | PWA LEUVEN | T'Hooft BVBA | PAUL DEBOUNY | ANNE CHAUVAUX

C.V.O ? T KASTEELTJE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.V.O ? T KASTEELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09421020507. Het bedrijf C.V.O ? T KASTEELTJE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 5; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in C.V.O ? T KASTEELTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.V.O ? T KASTEELTJE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.V.O ? T KASTEELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.V.O ? T KASTEELTJE, openstaande posities, locatie van C.V.O ? T KASTEELTJE op de kaart.

C.V.O ? T KASTEELTJE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.V.O ? T KASTEELTJE, company assigned to the tax number BE09421020507. The company C.V.O ? T KASTEELTJE is located at the address: MARKTSTRAAT 5; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in C.V.O ? T KASTEELTJE were not found.
The main activity of C.V.O ? T KASTEELTJE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.V.O ? T KASTEELTJE is not available. You also can look at reviews of C.V.O ? T KASTEELTJE, open positions, location of C.V.O ? T KASTEELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.V.O ? T KASTEELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.V.O ? T KASTEELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.V.O ? T KASTEELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.V.O ? T KASTEELTJE, employees, financial statistics.