Artisan Menuisier Roos Francis

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Artisan Menuisier Roos Francis
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Artisan Menuisier Roos Francis

Contactgegevens Artisan Menuisier Roos Francis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artisan Menuisier Roos Francis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artisan Menuisier Roos Francis

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 386 7822 Meslin - L'Evêque (Ath), België

Telefoon (phone): +32 (15) 450-38-88 +32 (15) 450-38-88

Fax (fax): +32 (12) 583-28-11 +32 (12) 583-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artisan Menuisier Roos Francis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artisan Menuisier Roos Francis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artisan Menuisier Roos Francis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artisan Menuisier Roos Francis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artisan Menuisier Roos Francis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artisan Menuisier Roos Francis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artisan Menuisier Roos Francis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artisan Menuisier Roos Francis
Products information Artisan Menuisier Roos Francis

BTW identificatienummer (tax): BE03378540039
Ondernemingsnummer: 2909149169
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Artisan Menuisier Roos Francis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artisan Menuisier Roos Francis
(Get full report from official database of BE for Artisan Menuisier Roos Francis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artisan Menuisier Roos Francis
Addition kinds of activities for Artisan Menuisier Roos Francis

376999. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
51940102. sigaren | Cigars
73890700. Afwerking diensten | Finishing services

Werken bij Artisan Menuisier Roos Francis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artisan Menuisier Roos Francis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artisan Menuisier Roos Francis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artisan Menuisier Roos Francis. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur(s) CE (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

 • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

 • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

 • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Comforthome

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

 • Management traineeship (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

 • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Artisan Menuisier Roos Francis in sociale netwerken
Look for responds of Artisan Menuisier Roos Francis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artisan Menuisier Roos Francis. Laat een reactie achter voor Artisan Menuisier Roos Francis. Artisan Menuisier Roos Francis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artisan Menuisier Roos Francis. Leave a respond for Artisan Menuisier Roos Francis. Artisan Menuisier Roos Francis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artisan Menuisier Roos Francis op de google maps. Adres en contacten Artisan Menuisier Roos Francis
Location of Artisan Menuisier Roos Francis on the google maps. Address and contacts of Artisan Menuisier Roos Francis

Andere gerelateerde bedrijven als come Artisan Menuisier Roos Francis Artisan Menuisier Roos Francis: Licki Joan | Techno Bedding | PHIELEC | Bellen Bremeesch J | LINA PIN

Other related companies as Artisan Menuisier Roos Francis: Licki Joan | Techno Bedding | PHIELEC | Bellen Bremeesch J | LINA PIN

Artisan Menuisier Roos Francis is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Artisan Menuisier Roos Francis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03378540039. Het bedrijf Artisan Menuisier Roos Francis bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 386 7822 Meslin - L'Evêque (Ath). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Artisan Menuisier Roos Francis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artisan Menuisier Roos Francis is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artisan Menuisier Roos Francis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artisan Menuisier Roos Francis, openstaande posities, locatie van Artisan Menuisier Roos Francis op de kaart.

Artisan Menuisier Roos Francis is a company, that was registered 2003 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Artisan Menuisier Roos Francis, company assigned to the tax number BE03378540039. The company Artisan Menuisier Roos Francis is located at the address: Chaussée de Bruxelles 386 7822 Meslin - L'Evêque (Ath). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Artisan Menuisier Roos Francis were not found.
The main activity of Artisan Menuisier Roos Francis is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Artisan Menuisier Roos Francis is not available. You also can look at reviews of Artisan Menuisier Roos Francis, open positions, location of Artisan Menuisier Roos Francis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artisan Menuisier Roos Francis, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artisan Menuisier Roos Francis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artisan Menuisier Roos Francis, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artisan Menuisier Roos Francis, employees, financial statistics.