PHIELEC

Contactgegevens PHIELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHIELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHIELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PLAGNE 21; 6500; BEAUMONT, België

Telefoon (phone): 71589841 (+32-71589841) 71589841 (+32-71589841)

Fax (fax): +32 (14) 235-73-94 +32 (14) 235-73-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHIELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHIELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHIELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHIELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHIELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHIELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHIELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHIELEC
Products information PHIELEC

BTW identificatienummer (tax): BE08745635986
Ondernemingsnummer: 5478027343
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHIELEC
(Get full report from official database of BE for PHIELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHIELEC
Addition kinds of activities for PHIELEC

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij PHIELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHIELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHIELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHIELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

Zoek naar antwoorden van PHIELEC in sociale netwerken
Look for responds of PHIELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHIELEC. Laat een reactie achter voor PHIELEC. PHIELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHIELEC. Leave a respond for PHIELEC. PHIELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHIELEC op de google maps. Adres en contacten PHIELEC
Location of PHIELEC on the google maps. Address and contacts of PHIELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come PHIELEC PHIELEC: A. HARTRODT (BELGIUM) AIRFREIGHT NV | FINA | MICHEL LACROIX | ARBOTAILLE | FA. COOMANS

Other related companies as PHIELEC: A. HARTRODT (BELGIUM) AIRFREIGHT NV | FINA | MICHEL LACROIX | ARBOTAILLE | FA. COOMANS

PHIELEC is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHIELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745635986. Het bedrijf PHIELEC bevindt zich op het adres: RUE PLAGNE 21; 6500; BEAUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PHIELEC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHIELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHIELEC, openstaande posities, locatie van PHIELEC op de kaart.

PHIELEC is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHIELEC, company assigned to the tax number BE08745635986. The company PHIELEC is located at the address: RUE PLAGNE 21; 6500; BEAUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PHIELEC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHIELEC is not available. You also can look at reviews of PHIELEC, open positions, location of PHIELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHIELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHIELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHIELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHIELEC, employees, financial statistics.