Valkeners BVBA

Contactgegevens Valkeners BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valkeners BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valkeners BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dessersstraat 18 3700 Vreren (Tongeren), België

Telefoon (phone): +32 (15) 945-62-20 +32 (15) 945-62-20

Fax (fax): +32 (68) 637-57-58 +32 (68) 637-57-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valkeners BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valkeners BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valkeners BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valkeners BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valkeners BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valkeners BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valkeners BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valkeners BVBA
Products information Valkeners BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04895202636
Ondernemingsnummer: 3513946533
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Valkeners BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valkeners BVBA
(Get full report from official database of BE for Valkeners BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valkeners BVBA
Addition kinds of activities for Valkeners BVBA

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
358100. Automatische automaten | Automatic vending machines
379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
01829903. Zeewier, gekweekt onder dekking | Seaweed, grown under cover
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
32950109. Talk, gemalen of anderszins behandeld | Talc, ground or otherwise treated
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services

Werken bij Valkeners BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valkeners BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valkeners BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valkeners BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

 • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

 • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student recruiter Synergie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

 • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

 • .Net developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

 • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

 • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

 • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van Valkeners BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Valkeners BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valkeners BVBA. Laat een reactie achter voor Valkeners BVBA. Valkeners BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valkeners BVBA. Leave a respond for Valkeners BVBA. Valkeners BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valkeners BVBA op de google maps. Adres en contacten Valkeners BVBA
Location of Valkeners BVBA on the google maps. Address and contacts of Valkeners BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Valkeners BVBA Valkeners BVBA: ASGUAH HUGUES | Bel Lighting SPRL | Allaeys Michel/Scattolini | T C L M - Toelen, Cats, Morlie & Co CVBA | VAN DER AA

Other related companies as Valkeners BVBA: ASGUAH HUGUES | Bel Lighting SPRL | Allaeys Michel/Scattolini | T C L M - Toelen, Cats, Morlie & Co CVBA | VAN DER AA

Valkeners BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Valkeners BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895202636. Het bedrijf Valkeners BVBA bevindt zich op het adres: Dessersstraat 18 3700 Vreren (Tongeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Valkeners BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valkeners BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valkeners BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valkeners BVBA, openstaande posities, locatie van Valkeners BVBA op de kaart.

Valkeners BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Valkeners BVBA, company assigned to the tax number BE04895202636. The company Valkeners BVBA is located at the address: Dessersstraat 18 3700 Vreren (Tongeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Valkeners BVBA were not found.
The main activity of Valkeners BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Valkeners BVBA is not available. You also can look at reviews of Valkeners BVBA, open positions, location of Valkeners BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valkeners BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valkeners BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valkeners BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valkeners BVBA, employees, financial statistics.