ASGUAH HUGUES

Contactgegevens ASGUAH HUGUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASGUAH HUGUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASGUAH HUGUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grand Vin?ve 38; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 233 38 98; 04 233 95 41; 0475 81 40 15 (+32-04 233 38 98; 04 233 95 41; 0475 81 40 15) 04 233 38 98; 04 233 95 41; 0475 81 40 15 (+32-04 233 38 98; 04 233 95 41; 0475 81 40 15)

Fax (fax): 04 233 38 98 (+32-04 233 38 98) 04 233 38 98 (+32-04 233 38 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASGUAH HUGUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASGUAH HUGUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASGUAH HUGUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASGUAH HUGUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASGUAH HUGUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASGUAH HUGUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASGUAH HUGUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASGUAH HUGUES
Products information ASGUAH HUGUES

BTW identificatienummer (tax): BE04269805908
Ondernemingsnummer: 8481689453
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ASGUAH HUGUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ironworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASGUAH HUGUES
(Get full report from official database of BE for ASGUAH HUGUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASGUAH HUGUES
Addition kinds of activities for ASGUAH HUGUES

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
792901. Muzikale entertainers | Musical entertainers
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment

Werken bij ASGUAH HUGUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASGUAH HUGUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASGUAH HUGUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASGUAH HUGUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van ASGUAH HUGUES in sociale netwerken
Look for responds of ASGUAH HUGUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASGUAH HUGUES. Laat een reactie achter voor ASGUAH HUGUES. ASGUAH HUGUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASGUAH HUGUES. Leave a respond for ASGUAH HUGUES. ASGUAH HUGUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASGUAH HUGUES op de google maps. Adres en contacten ASGUAH HUGUES
Location of ASGUAH HUGUES on the google maps. Address and contacts of ASGUAH HUGUES

Andere gerelateerde bedrijven als come ASGUAH HUGUES ASGUAH HUGUES: FILIP VAN KERKHOVE | COLPAERT MICHEL & JOSEPH | COOPTOVISION | A.B.C. | ASSUR LASNE

Other related companies as ASGUAH HUGUES: FILIP VAN KERKHOVE | COLPAERT MICHEL & JOSEPH | COOPTOVISION | A.B.C. | ASSUR LASNE

ASGUAH HUGUES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASGUAH HUGUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04269805908. Het bedrijf ASGUAH HUGUES bevindt zich op het adres: Rue Grand Vin?ve 38; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ironworks. Producten gemaakt in ASGUAH HUGUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASGUAH HUGUES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASGUAH HUGUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASGUAH HUGUES, openstaande posities, locatie van ASGUAH HUGUES op de kaart.

ASGUAH HUGUES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASGUAH HUGUES, company assigned to the tax number BE04269805908. The company ASGUAH HUGUES is located at the address: Rue Grand Vin?ve 38; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ironworks. Products created in ASGUAH HUGUES were not found.
The main activity of ASGUAH HUGUES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASGUAH HUGUES is not available. You also can look at reviews of ASGUAH HUGUES, open positions, location of ASGUAH HUGUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASGUAH HUGUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASGUAH HUGUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASGUAH HUGUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASGUAH HUGUES, employees, financial statistics.