Allaeys Michel/Scattolini

Contactgegevens Allaeys Michel/Scattolini: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allaeys Michel/Scattolini: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allaeys Michel/Scattolini

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jachthoornstraat 10; 8800; Roeselare (Rumbeke), België

Telefoon (phone): 051 22 50 89 (+32-051 22 50 89) 051 22 50 89 (+32-051 22 50 89)

Fax (fax): +32 (50) 276-87-80 +32 (50) 276-87-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allaeys Michel/Scattolini: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allaeys Michel/Scattolini"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allaeys Michel/Scattolini"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allaeys Michel/Scattolini, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allaeys Michel/Scattolini. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allaeys Michel/Scattolini, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allaeys Michel/Scattolini. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allaeys Michel/Scattolini
Products information Allaeys Michel/Scattolini

BTW identificatienummer (tax): BE06668121337
Ondernemingsnummer: 2367797851
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Allaeys Michel/Scattolini zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dumptrucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allaeys Michel/Scattolini
(Get full report from official database of BE for Allaeys Michel/Scattolini)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allaeys Michel/Scattolini
Addition kinds of activities for Allaeys Michel/Scattolini

4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
70320302. Jachtkamp | Hunting camp
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij Allaeys Michel/Scattolini: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allaeys Michel/Scattolini: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allaeys Michel/Scattolini. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allaeys Michel/Scattolini. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Allaeys Michel/Scattolini in sociale netwerken
Look for responds of Allaeys Michel/Scattolini in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allaeys Michel/Scattolini. Laat een reactie achter voor Allaeys Michel/Scattolini. Allaeys Michel/Scattolini bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allaeys Michel/Scattolini. Leave a respond for Allaeys Michel/Scattolini. Allaeys Michel/Scattolini on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allaeys Michel/Scattolini op de google maps. Adres en contacten Allaeys Michel/Scattolini
Location of Allaeys Michel/Scattolini on the google maps. Address and contacts of Allaeys Michel/Scattolini

Andere gerelateerde bedrijven als come Allaeys Michel/Scattolini Allaeys Michel/Scattolini: GUIDO BAUWENS | B.T.I. ELECTROMEDIA | RONNY BEIRINCKX | T. COLLARD | DANIEL DE MEERSCHMAN

Other related companies as Allaeys Michel/Scattolini: GUIDO BAUWENS | B.T.I. ELECTROMEDIA | RONNY BEIRINCKX | T. COLLARD | DANIEL DE MEERSCHMAN

Allaeys Michel/Scattolini is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allaeys Michel/Scattolini, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06668121337. Het bedrijf Allaeys Michel/Scattolini bevindt zich op het adres: Jachthoornstraat 10; 8800; Roeselare (Rumbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dumptrucks. Producten gemaakt in Allaeys Michel/Scattolini zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allaeys Michel/Scattolini is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allaeys Michel/Scattolini is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allaeys Michel/Scattolini, openstaande posities, locatie van Allaeys Michel/Scattolini op de kaart.

Allaeys Michel/Scattolini is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allaeys Michel/Scattolini, company assigned to the tax number BE06668121337. The company Allaeys Michel/Scattolini is located at the address: Jachthoornstraat 10; 8800; Roeselare (Rumbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dumptrucks. Products created in Allaeys Michel/Scattolini were not found.
The main activity of Allaeys Michel/Scattolini is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Allaeys Michel/Scattolini is not available. You also can look at reviews of Allaeys Michel/Scattolini, open positions, location of Allaeys Michel/Scattolini on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allaeys Michel/Scattolini, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allaeys Michel/Scattolini, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allaeys Michel/Scattolini, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allaeys Michel/Scattolini, employees, financial statistics.