Crispyn D

Contactgegevens Crispyn D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crispyn D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crispyn D

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Destelbergenstraat 90 9040 Sint-Amandsberg (Gent), België

Telefoon (phone): +32 (64) 407-75-47 +32 (64) 407-75-47

Fax (fax): +32 (87) 582-84-84 +32 (87) 582-84-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crispyn D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crispyn D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crispyn D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crispyn D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crispyn D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crispyn D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crispyn D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crispyn D
Products information Crispyn D

BTW identificatienummer (tax): BE01144470214
Ondernemingsnummer: 6627471923
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Crispyn D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crispyn D
(Get full report from official database of BE for Crispyn D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crispyn D
Addition kinds of activities for Crispyn D

23370101. Broekpakken: vrouwen, misses 'en juniors' | Pantsuits: women's, misses' and juniors'
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
38290218. Solarimeters | Solarimeters
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization
83610401. Ouder huis | Aged home
96319908. Sanitair district: niet-opererende, overheid | Sanitary district: nonoperating, government
96510102. Verzekeringscommissie, overheid | Insurance commission, government

Werken bij Crispyn D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crispyn D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crispyn D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crispyn D. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Advisor m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

 • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: URTALENT

  Type: Studentenjob

  Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Architecte chef de projet (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

Zoek naar antwoorden van Crispyn D in sociale netwerken
Look for responds of Crispyn D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crispyn D. Laat een reactie achter voor Crispyn D. Crispyn D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crispyn D. Leave a respond for Crispyn D. Crispyn D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crispyn D op de google maps. Adres en contacten Crispyn D
Location of Crispyn D on the google maps. Address and contacts of Crispyn D

Andere gerelateerde bedrijven als come Crispyn D Crispyn D: Caroyer Jean-Marie | INFORMATIQUE LEFEBVRE | CARO?S KARAOKE | SPILLEMAECKERS | CEULEMANS

Other related companies as Crispyn D: Caroyer Jean-Marie | INFORMATIQUE LEFEBVRE | CARO?S KARAOKE | SPILLEMAECKERS | CEULEMANS

Crispyn D is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Crispyn D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01144470214. Het bedrijf Crispyn D bevindt zich op het adres: Destelbergenstraat 90 9040 Sint-Amandsberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Crispyn D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crispyn D is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crispyn D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crispyn D, openstaande posities, locatie van Crispyn D op de kaart.

Crispyn D is a company, that was registered 2003 in Gent region, Belgium. Full name of company is Crispyn D, company assigned to the tax number BE01144470214. The company Crispyn D is located at the address: Destelbergenstraat 90 9040 Sint-Amandsberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Crispyn D were not found.
The main activity of Crispyn D is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Crispyn D is not available. You also can look at reviews of Crispyn D, open positions, location of Crispyn D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crispyn D, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crispyn D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crispyn D, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crispyn D, employees, financial statistics.