SPILLEMAECKERS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • SPILLEMAECKERS

Contactgegevens SPILLEMAECKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILLEMAECKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILLEMAECKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THEO VERELLENLAAN 23; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36331514 (+32-36331514) 36331514 (+32-36331514)

Fax (fax): +32 (71) 626-43-42 +32 (71) 626-43-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILLEMAECKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILLEMAECKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILLEMAECKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILLEMAECKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILLEMAECKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILLEMAECKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILLEMAECKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILLEMAECKERS
Products information SPILLEMAECKERS

BTW identificatienummer (tax): BE04047882080
Ondernemingsnummer: 9129882812
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILLEMAECKERS
(Get full report from official database of BE for SPILLEMAECKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILLEMAECKERS
Addition kinds of activities for SPILLEMAECKERS

509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
20959905. Oploskoffie | Instant coffee
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery

Werken bij SPILLEMAECKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILLEMAECKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILLEMAECKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILLEMAECKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van SPILLEMAECKERS in sociale netwerken
Look for responds of SPILLEMAECKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILLEMAECKERS. Laat een reactie achter voor SPILLEMAECKERS. SPILLEMAECKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILLEMAECKERS. Leave a respond for SPILLEMAECKERS. SPILLEMAECKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILLEMAECKERS op de google maps. Adres en contacten SPILLEMAECKERS
Location of SPILLEMAECKERS on the google maps. Address and contacts of SPILLEMAECKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILLEMAECKERS SPILLEMAECKERS: DIDIER ROSSOMME | R. LEONE | VERSMARKT | DVV | LETA GUY - BAF

Other related companies as SPILLEMAECKERS: DIDIER ROSSOMME | R. LEONE | VERSMARKT | DVV | LETA GUY - BAF

SPILLEMAECKERS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILLEMAECKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04047882080. Het bedrijf SPILLEMAECKERS bevindt zich op het adres: THEO VERELLENLAAN 23; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van SPILLEMAECKERS is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILLEMAECKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILLEMAECKERS, openstaande posities, locatie van SPILLEMAECKERS op de kaart.

SPILLEMAECKERS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPILLEMAECKERS, company assigned to the tax number BE04047882080. The company SPILLEMAECKERS is located at the address: THEO VERELLENLAAN 23; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of SPILLEMAECKERS is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILLEMAECKERS is not available. You also can look at reviews of SPILLEMAECKERS, open positions, location of SPILLEMAECKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILLEMAECKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILLEMAECKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILLEMAECKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILLEMAECKERS, employees, financial statistics.