Hanssens.Wood NV

Contactgegevens Hanssens.Wood NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hanssens.Wood NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hanssens.Wood NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Durmakker 6 9940 Evergem, België

Telefoon (phone): +32 (56) 421-89-89 +32 (56) 421-89-89

Fax (fax): +32 (13) 584-72-60 +32 (13) 584-72-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hanssens.Wood NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hanssens.Wood NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hanssens.Wood NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hanssens.Wood NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hanssens.Wood NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hanssens.Wood NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hanssens.Wood NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hanssens.Wood NV
Products information Hanssens.Wood NV

BTW identificatienummer (tax): BE06216857910
Ondernemingsnummer: 6782379150
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Hanssens.Wood NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hanssens.Wood NV
(Get full report from official database of BE for Hanssens.Wood NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hanssens.Wood NV
Addition kinds of activities for Hanssens.Wood NV

872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
36749910. Solid state elektronische apparaten, nec | Solid state electronic devices, nec
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij Hanssens.Wood NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hanssens.Wood NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hanssens.Wood NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hanssens.Wood NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Transport planner (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

 • Metser (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • poetshulp heuvelland (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

 • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BOSSCHAERT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

 • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: WHITE LIGHT

  Type: Vaste Job

  Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FUNDAMENT R&S

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

  Regio: SCHELDEWINDEKE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Medische pedicure (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Diëtist Tina Simons

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van Hanssens.Wood NV in sociale netwerken
Look for responds of Hanssens.Wood NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hanssens.Wood NV. Laat een reactie achter voor Hanssens.Wood NV. Hanssens.Wood NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hanssens.Wood NV. Leave a respond for Hanssens.Wood NV. Hanssens.Wood NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hanssens.Wood NV op de google maps. Adres en contacten Hanssens.Wood NV
Location of Hanssens.Wood NV on the google maps. Address and contacts of Hanssens.Wood NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hanssens.Wood NV Hanssens.Wood NV: DE VLEESHOEVE | CHRISTIAN WINAND | ECOLE FOND. COMMUNALE | GARAGE VANTIEGHEM | DEVRIESE&CO

Other related companies as Hanssens.Wood NV: DE VLEESHOEVE | CHRISTIAN WINAND | ECOLE FOND. COMMUNALE | GARAGE VANTIEGHEM | DEVRIESE&CO

Hanssens.Wood NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hanssens.Wood NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216857910. Het bedrijf Hanssens.Wood NV bevindt zich op het adres: Durmakker 6 9940 Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Hanssens.Wood NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hanssens.Wood NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hanssens.Wood NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hanssens.Wood NV, openstaande posities, locatie van Hanssens.Wood NV op de kaart.

Hanssens.Wood NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hanssens.Wood NV, company assigned to the tax number BE06216857910. The company Hanssens.Wood NV is located at the address: Durmakker 6 9940 Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Hanssens.Wood NV were not found.
The main activity of Hanssens.Wood NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hanssens.Wood NV is not available. You also can look at reviews of Hanssens.Wood NV, open positions, location of Hanssens.Wood NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hanssens.Wood NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hanssens.Wood NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hanssens.Wood NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hanssens.Wood NV, employees, financial statistics.