DEVRIESE&CO

Contactgegevens DEVRIESE&CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVRIESE&CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVRIESE&CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 255; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56364473 (+32-56364473) 56364473 (+32-56364473)

Fax (fax): +32 (56) 186-24-73 +32 (56) 186-24-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVRIESE&CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVRIESE&CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVRIESE&CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVRIESE&CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVRIESE&CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVRIESE&CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVRIESE&CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVRIESE&CO
Products information DEVRIESE&CO

BTW identificatienummer (tax): BE04744689941
Ondernemingsnummer: 5468414306
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVRIESE&CO
(Get full report from official database of BE for DEVRIESE&CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVRIESE&CO
Addition kinds of activities for DEVRIESE&CO

353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive

Werken bij DEVRIESE&CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVRIESE&CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVRIESE&CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVRIESE&CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van DEVRIESE&CO in sociale netwerken
Look for responds of DEVRIESE&CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVRIESE&CO. Laat een reactie achter voor DEVRIESE&CO. DEVRIESE&CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVRIESE&CO. Leave a respond for DEVRIESE&CO. DEVRIESE&CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVRIESE&CO op de google maps. Adres en contacten DEVRIESE&CO
Location of DEVRIESE&CO on the google maps. Address and contacts of DEVRIESE&CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVRIESE&CO DEVRIESE&CO: Group I.G.M. | Lamcoo | VOSSEN YOUNG MEN | FACQ | HECA

Other related companies as DEVRIESE&CO: Group I.G.M. | Lamcoo | VOSSEN YOUNG MEN | FACQ | HECA

DEVRIESE&CO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVRIESE&CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744689941. Het bedrijf DEVRIESE&CO bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 255; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van DEVRIESE&CO is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVRIESE&CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVRIESE&CO, openstaande posities, locatie van DEVRIESE&CO op de kaart.

DEVRIESE&CO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVRIESE&CO, company assigned to the tax number BE04744689941. The company DEVRIESE&CO is located at the address: BRUGSESTEENWEG 255; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of DEVRIESE&CO is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVRIESE&CO is not available. You also can look at reviews of DEVRIESE&CO, open positions, location of DEVRIESE&CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVRIESE&CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVRIESE&CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVRIESE&CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVRIESE&CO, employees, financial statistics.