MUNDO LUSO - LUSO TOURS

Contactgegevens MUNDO LUSO - LUSO TOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUNDO LUSO - LUSO TOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUNDO LUSO - LUSO TOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 35; 1470; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67773077 (+32-67773077) 67773077 (+32-67773077)

Fax (fax): +32 (82) 404-19-37 +32 (82) 404-19-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUNDO LUSO - LUSO TOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUNDO LUSO - LUSO TOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUNDO LUSO - LUSO TOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUNDO LUSO - LUSO TOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUNDO LUSO - LUSO TOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUNDO LUSO - LUSO TOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUNDO LUSO - LUSO TOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUNDO LUSO - LUSO TOURS
Products information MUNDO LUSO - LUSO TOURS

BTW identificatienummer (tax): BE02555114746
Ondernemingsnummer: 8477569580
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MUNDO LUSO - LUSO TOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUNDO LUSO - LUSO TOURS
(Get full report from official database of BE for MUNDO LUSO - LUSO TOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUNDO LUSO - LUSO TOURS
Addition kinds of activities for MUNDO LUSO - LUSO TOURS

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
50820303. Kranen, constructie | Cranes, construction
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij MUNDO LUSO - LUSO TOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUNDO LUSO - LUSO TOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUNDO LUSO - LUSO TOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUNDO LUSO - LUSO TOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

Zoek naar antwoorden van MUNDO LUSO - LUSO TOURS in sociale netwerken
Look for responds of MUNDO LUSO - LUSO TOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUNDO LUSO - LUSO TOURS. Laat een reactie achter voor MUNDO LUSO - LUSO TOURS. MUNDO LUSO - LUSO TOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUNDO LUSO - LUSO TOURS. Leave a respond for MUNDO LUSO - LUSO TOURS. MUNDO LUSO - LUSO TOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUNDO LUSO - LUSO TOURS op de google maps. Adres en contacten MUNDO LUSO - LUSO TOURS
Location of MUNDO LUSO - LUSO TOURS on the google maps. Address and contacts of MUNDO LUSO - LUSO TOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come MUNDO LUSO - LUSO TOURS MUNDO LUSO - LUSO TOURS: Roose | MARKET CAR | RAPHAEL VANDE CASTEELE | HUYBRECHTS REKLAME | WILLY REGGERS

Other related companies as MUNDO LUSO - LUSO TOURS: Roose | MARKET CAR | RAPHAEL VANDE CASTEELE | HUYBRECHTS REKLAME | WILLY REGGERS

MUNDO LUSO - LUSO TOURS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUNDO LUSO - LUSO TOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555114746. Het bedrijf MUNDO LUSO - LUSO TOURS bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 35; 1470; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in MUNDO LUSO - LUSO TOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUNDO LUSO - LUSO TOURS is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUNDO LUSO - LUSO TOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUNDO LUSO - LUSO TOURS, openstaande posities, locatie van MUNDO LUSO - LUSO TOURS op de kaart.

MUNDO LUSO - LUSO TOURS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUNDO LUSO - LUSO TOURS, company assigned to the tax number BE02555114746. The company MUNDO LUSO - LUSO TOURS is located at the address: RUE DE BRUXELLES 35; 1470; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in MUNDO LUSO - LUSO TOURS were not found.
The main activity of MUNDO LUSO - LUSO TOURS is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUNDO LUSO - LUSO TOURS is not available. You also can look at reviews of MUNDO LUSO - LUSO TOURS, open positions, location of MUNDO LUSO - LUSO TOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUNDO LUSO - LUSO TOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUNDO LUSO - LUSO TOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUNDO LUSO - LUSO TOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUNDO LUSO - LUSO TOURS, employees, financial statistics.