HUYBRECHTS REKLAME

Contactgegevens HUYBRECHTS REKLAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYBRECHTS REKLAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYBRECHTS REKLAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSESTEENWEG 216; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16224726 (+32-16224726) 16224726 (+32-16224726)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYBRECHTS REKLAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYBRECHTS REKLAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYBRECHTS REKLAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYBRECHTS REKLAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYBRECHTS REKLAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYBRECHTS REKLAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYBRECHTS REKLAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYBRECHTS REKLAME
Products information HUYBRECHTS REKLAME

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Lettrage Publicitaire.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYBRECHTS REKLAME
(Get full report from official database of BE for HUYBRECHTS REKLAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYBRECHTS REKLAME
Addition kinds of activities for HUYBRECHTS REKLAME

596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij HUYBRECHTS REKLAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYBRECHTS REKLAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYBRECHTS REKLAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYBRECHTS REKLAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van HUYBRECHTS REKLAME in sociale netwerken
Look for responds of HUYBRECHTS REKLAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYBRECHTS REKLAME. Laat een reactie achter voor HUYBRECHTS REKLAME. HUYBRECHTS REKLAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYBRECHTS REKLAME. Leave a respond for HUYBRECHTS REKLAME. HUYBRECHTS REKLAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYBRECHTS REKLAME op de google maps. Adres en contacten HUYBRECHTS REKLAME
Location of HUYBRECHTS REKLAME on the google maps. Address and contacts of HUYBRECHTS REKLAME

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYBRECHTS REKLAME HUYBRECHTS REKLAME: Van De Peer J | GERMAIN REYNAERT | Jeugdontmoetingscentrum De Qbus VZW | P.V.P. ELEKTRO | R?SIDENCES LES ORCHID?ES

Other related companies as HUYBRECHTS REKLAME: Van De Peer J | GERMAIN REYNAERT | Jeugdontmoetingscentrum De Qbus VZW | P.V.P. ELEKTRO | R?SIDENCES LES ORCHID?ES

HUYBRECHTS REKLAME is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYBRECHTS REKLAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf HUYBRECHTS REKLAME bevindt zich op het adres: TERVUURSESTEENWEG 216; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Lijst met producten zijn Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
De hoofdactiviteit van HUYBRECHTS REKLAME is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYBRECHTS REKLAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYBRECHTS REKLAME, openstaande posities, locatie van HUYBRECHTS REKLAME op de kaart.

HUYBRECHTS REKLAME is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUYBRECHTS REKLAME, company assigned to the tax number BE06958435058. The company HUYBRECHTS REKLAME is located at the address: TERVUURSESTEENWEG 216; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de publicit茅. List of products are Produits & Services: Lettrage Publicitaire..
The main activity of HUYBRECHTS REKLAME is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYBRECHTS REKLAME is not available. You also can look at reviews of HUYBRECHTS REKLAME, open positions, location of HUYBRECHTS REKLAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYBRECHTS REKLAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYBRECHTS REKLAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYBRECHTS REKLAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYBRECHTS REKLAME, employees, financial statistics.