CWT BRUXELLES

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CWT BRUXELLES
Private companiesHealth Services • CWT BRUXELLES

Contactgegevens CWT BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CWT BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CWT BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD ANSPACH 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22260540 (+32-22260540) 22260540 (+32-22260540)

Fax (fax): +32 (87) 846-95-71 +32 (87) 846-95-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CWT BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CWT BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CWT BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CWT BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CWT BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CWT BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CWT BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CWT BRUXELLES
Products information CWT BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09195251464
Ondernemingsnummer: 9756378173
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CWT BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CWT BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for CWT BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CWT BRUXELLES
Addition kinds of activities for CWT BRUXELLES

249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
22580100. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec

Werken bij CWT BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CWT BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CWT BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CWT BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van CWT BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of CWT BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CWT BRUXELLES. Laat een reactie achter voor CWT BRUXELLES. CWT BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CWT BRUXELLES. Leave a respond for CWT BRUXELLES. CWT BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CWT BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten CWT BRUXELLES
Location of CWT BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of CWT BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come CWT BRUXELLES CWT BRUXELLES: Solidarites Nouvelles ASBL | BRAM BOGART | ECOBOIS | HUIS CADOLUX | De Ceuster Meststoffen

Other related companies as CWT BRUXELLES: Solidarites Nouvelles ASBL | BRAM BOGART | ECOBOIS | HUIS CADOLUX | De Ceuster Meststoffen

CWT BRUXELLES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CWT BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09195251464. Het bedrijf CWT BRUXELLES bevindt zich op het adres: BOULEVARD ANSPACH 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in CWT BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CWT BRUXELLES is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CWT BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CWT BRUXELLES, openstaande posities, locatie van CWT BRUXELLES op de kaart.

CWT BRUXELLES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CWT BRUXELLES, company assigned to the tax number BE09195251464. The company CWT BRUXELLES is located at the address: BOULEVARD ANSPACH 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus. Products created in CWT BRUXELLES were not found.
The main activity of CWT BRUXELLES is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CWT BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of CWT BRUXELLES, open positions, location of CWT BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CWT BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CWT BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CWT BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CWT BRUXELLES, employees, financial statistics.