HUIS CADOLUX

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HUIS CADOLUX
Private companiesHealth Services • HUIS CADOLUX

Contactgegevens HUIS CADOLUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CADOLUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CADOLUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 6; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51302147 (+32-51302147) 51302147 (+32-51302147)

Fax (fax): +32 (64) 466-30-20 +32 (64) 466-30-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CADOLUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CADOLUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CADOLUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CADOLUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CADOLUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CADOLUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CADOLUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CADOLUX
Products information HUIS CADOLUX

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HUIS CADOLUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CADOLUX
(Get full report from official database of BE for HUIS CADOLUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CADOLUX
Addition kinds of activities for HUIS CADOLUX

6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
32730000. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
50850504. tandwielen | Sprockets
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij HUIS CADOLUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CADOLUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CADOLUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CADOLUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van HUIS CADOLUX in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CADOLUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CADOLUX. Laat een reactie achter voor HUIS CADOLUX. HUIS CADOLUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CADOLUX. Leave a respond for HUIS CADOLUX. HUIS CADOLUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CADOLUX op de google maps. Adres en contacten HUIS CADOLUX
Location of HUIS CADOLUX on the google maps. Address and contacts of HUIS CADOLUX

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CADOLUX HUIS CADOLUX: DE WINTERE YVES | CRISS-CROSS | IVAN DE ZUTTER | Soogen I | Dorofeev, Albert

Other related companies as HUIS CADOLUX: DE WINTERE YVES | CRISS-CROSS | IVAN DE ZUTTER | Soogen I | Dorofeev, Albert

HUIS CADOLUX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CADOLUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf HUIS CADOLUX bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 6; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in HUIS CADOLUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CADOLUX is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CADOLUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CADOLUX, openstaande posities, locatie van HUIS CADOLUX op de kaart.

HUIS CADOLUX is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CADOLUX, company assigned to the tax number BE02804779052. The company HUIS CADOLUX is located at the address: STATIONSSTRAAT 6; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in HUIS CADOLUX were not found.
The main activity of HUIS CADOLUX is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CADOLUX is not available. You also can look at reviews of HUIS CADOLUX, open positions, location of HUIS CADOLUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CADOLUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CADOLUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CADOLUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CADOLUX, employees, financial statistics.