AD&D TRAVEL

Contactgegevens AD&D TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD&D TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD&D TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALLIFORTLEI 137; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33251881 (+32-33251881) 33251881 (+32-33251881)

Fax (fax): +32 (61) 684-52-79 +32 (61) 684-52-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD&D TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD&D TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD&D TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD&D TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD&D TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD&D TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD&D TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD&D TRAVEL
Products information AD&D TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE04774627685
Ondernemingsnummer: 9546813964
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in AD&D TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD&D TRAVEL
(Get full report from official database of BE for AD&D TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD&D TRAVEL
Addition kinds of activities for AD&D TRAVEL

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
291104. Zware distillaten | Heavy distillates
358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
32119903. Vlotterglas | Float glass
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
51999912. Eerste hulp leveringen | First aid supplies
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij AD&D TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD&D TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD&D TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD&D TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van AD&D TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of AD&D TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD&D TRAVEL. Laat een reactie achter voor AD&D TRAVEL. AD&D TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD&D TRAVEL. Leave a respond for AD&D TRAVEL. AD&D TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD&D TRAVEL op de google maps. Adres en contacten AD&D TRAVEL
Location of AD&D TRAVEL on the google maps. Address and contacts of AD&D TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AD&D TRAVEL AD&D TRAVEL: Edelweiss | L. VERDONCK | Josiane Kapsalon | JEAN-LUC BUSAR | MISTER SERVICES

Other related companies as AD&D TRAVEL: Edelweiss | L. VERDONCK | Josiane Kapsalon | JEAN-LUC BUSAR | MISTER SERVICES

AD&D TRAVEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AD&D TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04774627685. Het bedrijf AD&D TRAVEL bevindt zich op het adres: GALLIFORTLEI 137; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in AD&D TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AD&D TRAVEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD&D TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD&D TRAVEL, openstaande posities, locatie van AD&D TRAVEL op de kaart.

AD&D TRAVEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AD&D TRAVEL, company assigned to the tax number BE04774627685. The company AD&D TRAVEL is located at the address: GALLIFORTLEI 137; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in AD&D TRAVEL were not found.
The main activity of AD&D TRAVEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AD&D TRAVEL is not available. You also can look at reviews of AD&D TRAVEL, open positions, location of AD&D TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD&D TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD&D TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD&D TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD&D TRAVEL, employees, financial statistics.