L. VERDONCK

Contactgegevens L. VERDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. VERDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. VERDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EINDHOUTSEWEG 102; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14868533 (+32-14868533) 14868533 (+32-14868533)

Fax (fax): +32 (60) 921-29-50 +32 (60) 921-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. VERDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. VERDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. VERDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. VERDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. VERDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. VERDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. VERDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. VERDONCK
Products information L. VERDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE01382049560
Ondernemingsnummer: 4396423339
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in L. VERDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. VERDONCK
(Get full report from official database of BE for L. VERDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. VERDONCK
Addition kinds of activities for L. VERDONCK

10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
39519905. Meter pennen | Meter pens

Werken bij L. VERDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. VERDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. VERDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. VERDONCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

 • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

 • Call Agent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

 • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • Student verkoop (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Studentenjob

  Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

 • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ARCHITON

  Type: Vaste Job

  Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

 • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Rekruut

  Type: Vaste Job

  >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

 • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Developers (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • Zaakvoerder (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: COPPENS L

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van L. VERDONCK in sociale netwerken
Look for responds of L. VERDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. VERDONCK. Laat een reactie achter voor L. VERDONCK. L. VERDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. VERDONCK. Leave a respond for L. VERDONCK. L. VERDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. VERDONCK op de google maps. Adres en contacten L. VERDONCK
Location of L. VERDONCK on the google maps. Address and contacts of L. VERDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come L. VERDONCK L. VERDONCK: Vlaeminck-De Wilde BVBA | Rodrigues | COIFFURE GRETA | EENDRACHT MELDERT | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as L. VERDONCK: Vlaeminck-De Wilde BVBA | Rodrigues | COIFFURE GRETA | EENDRACHT MELDERT | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

L. VERDONCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. VERDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01382049560. Het bedrijf L. VERDONCK bevindt zich op het adres: EINDHOUTSEWEG 102; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in L. VERDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. VERDONCK is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. VERDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. VERDONCK, openstaande posities, locatie van L. VERDONCK op de kaart.

L. VERDONCK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. VERDONCK, company assigned to the tax number BE01382049560. The company L. VERDONCK is located at the address: EINDHOUTSEWEG 102; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in L. VERDONCK were not found.
The main activity of L. VERDONCK is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L. VERDONCK is not available. You also can look at reviews of L. VERDONCK, open positions, location of L. VERDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. VERDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. VERDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. VERDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. VERDONCK, employees, financial statistics.