A D Delhaize Zottegem

Contactgegevens A D Delhaize Zottegem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A D Delhaize Zottegem: address, phone, fax, email, website, opening hours

A D Delhaize Zottegem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 53; 9620; Zottegem, België

Telefoon (phone): 09 364 44 20 (+32-09 364 44 20) 09 364 44 20 (+32-09 364 44 20)

Fax (fax): 09 364 44 29 (+32-09 364 44 29) 09 364 44 29 (+32-09 364 44 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A D Delhaize Zottegem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A D Delhaize Zottegem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A D Delhaize Zottegem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A D Delhaize Zottegem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A D Delhaize Zottegem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A D Delhaize Zottegem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A D Delhaize Zottegem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A D Delhaize Zottegem
Products information A D Delhaize Zottegem

BTW identificatienummer (tax): BE07343505859
Ondernemingsnummer: 3714447021
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in A D Delhaize Zottegem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A D Delhaize Zottegem
(Get full report from official database of BE for A D Delhaize Zottegem)

Aanvulling soorten activiteiten voor A D Delhaize Zottegem
Addition kinds of activities for A D Delhaize Zottegem

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
73891306. Notarisgenoten | Notary publics
75349901. Rebuilding en retreading banden | Rebuilding and retreading tires

Werken bij A D Delhaize Zottegem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A D Delhaize Zottegem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A D Delhaize Zottegem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A D Delhaize Zottegem. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van A D Delhaize Zottegem in sociale netwerken
Look for responds of A D Delhaize Zottegem in social networks

Lees alle opmerkingen voor A D Delhaize Zottegem. Laat een reactie achter voor A D Delhaize Zottegem. A D Delhaize Zottegem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A D Delhaize Zottegem. Leave a respond for A D Delhaize Zottegem. A D Delhaize Zottegem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A D Delhaize Zottegem op de google maps. Adres en contacten A D Delhaize Zottegem
Location of A D Delhaize Zottegem on the google maps. Address and contacts of A D Delhaize Zottegem

Andere gerelateerde bedrijven als come A D Delhaize Zottegem A D Delhaize Zottegem: HERMAN MERGAN | OPLEIDINGSCENTR. ERGOTEAM | Hairstyling Lady | ANN DEBOIS | Parent S

Other related companies as A D Delhaize Zottegem: HERMAN MERGAN | OPLEIDINGSCENTR. ERGOTEAM | Hairstyling Lady | ANN DEBOIS | Parent S

A D Delhaize Zottegem is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A D Delhaize Zottegem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07343505859. Het bedrijf A D Delhaize Zottegem bevindt zich op het adres: Langestraat 53; 9620; Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in A D Delhaize Zottegem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A D Delhaize Zottegem is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A D Delhaize Zottegem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A D Delhaize Zottegem, openstaande posities, locatie van A D Delhaize Zottegem op de kaart.

A D Delhaize Zottegem is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A D Delhaize Zottegem, company assigned to the tax number BE07343505859. The company A D Delhaize Zottegem is located at the address: Langestraat 53; 9620; Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in A D Delhaize Zottegem were not found.
The main activity of A D Delhaize Zottegem is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A D Delhaize Zottegem is not available. You also can look at reviews of A D Delhaize Zottegem, open positions, location of A D Delhaize Zottegem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A D Delhaize Zottegem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A D Delhaize Zottegem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A D Delhaize Zottegem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A D Delhaize Zottegem, employees, financial statistics.