ANN DEBOIS

Contactgegevens ANN DEBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN DEBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN DEBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTHUR GOEMAERELEI 35; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32480289 32480289

Fax (fax): +32 (64) 484-13-46 +32 (64) 484-13-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN DEBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN DEBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN DEBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN DEBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN DEBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN DEBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN DEBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN DEBOIS
Products information ANN DEBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE01096954345
Ondernemingsnummer: 5273681640
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN DEBOIS
(Get full report from official database of BE for ANN DEBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN DEBOIS
Addition kinds of activities for ANN DEBOIS

349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
12319903. Strip mijnbouw, antraciet | Strip mining, anthracite
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)

Werken bij ANN DEBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN DEBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN DEBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN DEBOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

 • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

 • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

 • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

 • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Yes Select

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

 • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van ANN DEBOIS in sociale netwerken
Look for responds of ANN DEBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN DEBOIS. Laat een reactie achter voor ANN DEBOIS. ANN DEBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN DEBOIS. Leave a respond for ANN DEBOIS. ANN DEBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN DEBOIS op de google maps. Adres en contacten ANN DEBOIS
Location of ANN DEBOIS on the google maps. Address and contacts of ANN DEBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN DEBOIS ANN DEBOIS: KS-Elektrotechniek BVBA | GEENS GRAPHICS | RASSON-CARLIER | MATHILDE HENDRICKX | BOSTON TRADING

Other related companies as ANN DEBOIS: KS-Elektrotechniek BVBA | GEENS GRAPHICS | RASSON-CARLIER | MATHILDE HENDRICKX | BOSTON TRADING

ANN DEBOIS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN DEBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096954345. Het bedrijf ANN DEBOIS bevindt zich op het adres: ARTHUR GOEMAERELEI 35; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN DEBOIS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN DEBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN DEBOIS, openstaande posities, locatie van ANN DEBOIS op de kaart.

ANN DEBOIS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN DEBOIS, company assigned to the tax number BE01096954345. The company ANN DEBOIS is located at the address: ARTHUR GOEMAERELEI 35; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN DEBOIS is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN DEBOIS is not available. You also can look at reviews of ANN DEBOIS, open positions, location of ANN DEBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN DEBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN DEBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN DEBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN DEBOIS, employees, financial statistics.