FOTO-IN VALCKE

Contactgegevens FOTO-IN VALCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO-IN VALCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO-IN VALCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TAPUITSTRAAT 25; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56600695 (+32-56600695) 56600695 (+32-56600695)

Fax (fax): +32 (19) 461-42-18 +32 (19) 461-42-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO-IN VALCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO-IN VALCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO-IN VALCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO-IN VALCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO-IN VALCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO-IN VALCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO-IN VALCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO-IN VALCKE
Products information FOTO-IN VALCKE

BTW identificatienummer (tax): BE02676788330
Ondernemingsnummer: 5649414062
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO-IN VALCKE
(Get full report from official database of BE for FOTO-IN VALCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO-IN VALCKE
Addition kinds of activities for FOTO-IN VALCKE

326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
44499900. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational

Werken bij FOTO-IN VALCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO-IN VALCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO-IN VALCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO-IN VALCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

Zoek naar antwoorden van FOTO-IN VALCKE in sociale netwerken
Look for responds of FOTO-IN VALCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO-IN VALCKE. Laat een reactie achter voor FOTO-IN VALCKE. FOTO-IN VALCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO-IN VALCKE. Leave a respond for FOTO-IN VALCKE. FOTO-IN VALCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO-IN VALCKE op de google maps. Adres en contacten FOTO-IN VALCKE
Location of FOTO-IN VALCKE on the google maps. Address and contacts of FOTO-IN VALCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO-IN VALCKE FOTO-IN VALCKE: INSTITUUT GHITA | Verhulst Ets | E. & S. | A. CAROZ | FRITUUR JEANINE EN JAN

Other related companies as FOTO-IN VALCKE: INSTITUUT GHITA | Verhulst Ets | E. & S. | A. CAROZ | FRITUUR JEANINE EN JAN

FOTO-IN VALCKE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO-IN VALCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02676788330. Het bedrijf FOTO-IN VALCKE bevindt zich op het adres: TAPUITSTRAAT 25; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels..
De hoofdactiviteit van FOTO-IN VALCKE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO-IN VALCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO-IN VALCKE, openstaande posities, locatie van FOTO-IN VALCKE op de kaart.

FOTO-IN VALCKE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO-IN VALCKE, company assigned to the tax number BE02676788330. The company FOTO-IN VALCKE is located at the address: TAPUITSTRAAT 25; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes Publicitaires,Photographes,Photographes Industriels..
The main activity of FOTO-IN VALCKE is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO-IN VALCKE is not available. You also can look at reviews of FOTO-IN VALCKE, open positions, location of FOTO-IN VALCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO-IN VALCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO-IN VALCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO-IN VALCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO-IN VALCKE, employees, financial statistics.