E. & S.

Contactgegevens E. & S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. & S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. & S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 19; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27252520 (+32-27252520) 27252520 (+32-27252520)

Fax (fax): +32 (86) 957-51-95 +32 (86) 957-51-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. & S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. & S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. & S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. & S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. & S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. & S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. & S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. & S.
Products information E. & S.

BTW identificatienummer (tax): BE04798522949
Ondernemingsnummer: 9499298095
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives.. Gamme de prix: < 12.5 Euros. Types de Repas: Petit Déjeuner,Lunch. Aménagements & Services: Terrasse. Cadre & Atmosphère: Branché,Sympathique,Bistrot. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. & S.
(Get full report from official database of BE for E. & S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. & S.
Addition kinds of activities for E. & S.

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
20450000. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
50150104. Motoren, gebruikt | Engines, used
50210204. Banken en banken | Sofas and couches

Werken bij E. & S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. & S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. & S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. & S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van E. & S. in sociale netwerken
Look for responds of E. & S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. & S.. Laat een reactie achter voor E. & S.. E. & S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. & S.. Leave a respond for E. & S.. E. & S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. & S. op de google maps. Adres en contacten E. & S.
Location of E. & S. on the google maps. Address and contacts of E. & S.

Andere gerelateerde bedrijven als come E. & S. E. & S.: HUIS 'T VINGERHOEDJE | STEENBEKE nv-PEUGEOT GARAGE | Lambert L | Imabru BVBA | M.A.D (MULTIMEDA AUTHORING & D

Other related companies as E. & S.: HUIS 'T VINGERHOEDJE | STEENBEKE nv-PEUGEOT GARAGE | Lambert L | Imabru BVBA | M.A.D (MULTIMEDA AUTHORING & D

E. & S. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. & S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04798522949. Het bedrijf E. & S. bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 19; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives.. Gamme de prix: < 12.5 Euros. Types de Repas: Petit Déjeuner,Lunch. Aménagements & Services: Terrasse. Cadre & Atmosphère: Branché,Sympathique,Bistrot. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van E. & S. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. & S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. & S., openstaande posities, locatie van E. & S. op de kaart.

E. & S. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. & S., company assigned to the tax number BE04798522949. The company E. & S. is located at the address: HOOGSTRAAT 19; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: CATERING AND ORGANISATION DE F?TES. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.. Services: Restauration pour Réceptions entre 500 & 2 000 Convives.. Gamme de prix: < 12.5 Euros. Types de Repas: Petit Déjeuner,Lunch. Aménagements & Services: Terrasse. Cadre & Atmosphère: Branché,Sympathique,Bistrot. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of E. & S. is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of E. & S. is not available. You also can look at reviews of E. & S., open positions, location of E. & S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. & S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. & S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. & S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. & S., employees, financial statistics.