Roosens Daniel & Raphael

Contactgegevens Roosens Daniel & Raphael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roosens Daniel & Raphael: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roosens Daniel & Raphael

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute Franchise 65 1430 Rebecq-Rognon (Rebecq), België

Telefoon (phone): +32 (2) 403-78-84 +32 (2) 403-78-84

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roosens Daniel & Raphael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roosens Daniel & Raphael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roosens Daniel & Raphael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roosens Daniel & Raphael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roosens Daniel & Raphael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roosens Daniel & Raphael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roosens Daniel & Raphael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roosens Daniel & Raphael
Products information Roosens Daniel & Raphael

BTW identificatienummer (tax): BE09134826660
Ondernemingsnummer: 4497222900
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Roosens Daniel & Raphael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roosens Daniel & Raphael
(Get full report from official database of BE for Roosens Daniel & Raphael)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roosens Daniel & Raphael
Addition kinds of activities for Roosens Daniel & Raphael

369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
35450108. Weegschalen, meten (machines voor precisie gereedschap) | Scales, measuring (machinists' precision tools)
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij Roosens Daniel & Raphael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roosens Daniel & Raphael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roosens Daniel & Raphael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roosens Daniel & Raphael. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van Roosens Daniel & Raphael in sociale netwerken
Look for responds of Roosens Daniel & Raphael in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roosens Daniel & Raphael. Laat een reactie achter voor Roosens Daniel & Raphael. Roosens Daniel & Raphael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roosens Daniel & Raphael. Leave a respond for Roosens Daniel & Raphael. Roosens Daniel & Raphael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roosens Daniel & Raphael op de google maps. Adres en contacten Roosens Daniel & Raphael
Location of Roosens Daniel & Raphael on the google maps. Address and contacts of Roosens Daniel & Raphael

Andere gerelateerde bedrijven als come Roosens Daniel & Raphael Roosens Daniel & Raphael: Capricio | PAENHUYSEN | BOUDRY | HUBERT COPPEE | BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

Other related companies as Roosens Daniel & Raphael: Capricio | PAENHUYSEN | BOUDRY | HUBERT COPPEE | BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

Roosens Daniel & Raphael is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roosens Daniel & Raphael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134826660. Het bedrijf Roosens Daniel & Raphael bevindt zich op het adres: Rue Haute Franchise 65 1430 Rebecq-Rognon (Rebecq). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Roosens Daniel & Raphael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roosens Daniel & Raphael is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roosens Daniel & Raphael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roosens Daniel & Raphael, openstaande posities, locatie van Roosens Daniel & Raphael op de kaart.

Roosens Daniel & Raphael is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roosens Daniel & Raphael, company assigned to the tax number BE09134826660. The company Roosens Daniel & Raphael is located at the address: Rue Haute Franchise 65 1430 Rebecq-Rognon (Rebecq). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Roosens Daniel & Raphael were not found.
The main activity of Roosens Daniel & Raphael is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Roosens Daniel & Raphael is not available. You also can look at reviews of Roosens Daniel & Raphael, open positions, location of Roosens Daniel & Raphael on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roosens Daniel & Raphael, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roosens Daniel & Raphael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roosens Daniel & Raphael, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roosens Daniel & Raphael, employees, financial statistics.