BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

Contactgegevens BIELEN H & F (WERKHUIZEN): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIELEN H & F (WERKHUIZEN): address, phone, fax, email, website, opening hours

BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houthalenseweg 102; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 33 46 (+32-011 81 33 46) 011 81 33 46 (+32-011 81 33 46)

Fax (fax): 011 81 71 46 (+32-011 81 71 46) 011 81 71 46 (+32-011 81 71 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIELEN H & F (WERKHUIZEN): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIELEN H & F (WERKHUIZEN)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIELEN H & F (WERKHUIZEN)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIELEN H & F (WERKHUIZEN), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIELEN H & F (WERKHUIZEN). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIELEN H & F (WERKHUIZEN), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIELEN H & F (WERKHUIZEN). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIELEN H & F (WERKHUIZEN)
Products information BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

BTW identificatienummer (tax): BE02195037841
Ondernemingsnummer: 8883239746
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Screw Cutting

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIELEN H & F (WERKHUIZEN)
(Get full report from official database of BE for BIELEN H & F (WERKHUIZEN))

Aanvulling soorten activiteiten voor BIELEN H & F (WERKHUIZEN)
Addition kinds of activities for BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
20330301. Appelsaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Apple sauce: packaged in cans, jars, etc.
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
36759900. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles
50840203. Looierijmachines | Tannery machines
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau

Werken bij BIELEN H & F (WERKHUIZEN): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIELEN H & F (WERKHUIZEN): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIELEN H & F (WERKHUIZEN). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIELEN H & F (WERKHUIZEN). Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast je vult de winkel aan en spiegelt de producten volgens houdbaarheidsdatum je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder en geeft hen advies over kortingen je helpt bij het maken van de online bestellingen

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

Zoek naar antwoorden van BIELEN H & F (WERKHUIZEN) in sociale netwerken
Look for responds of BIELEN H & F (WERKHUIZEN) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIELEN H & F (WERKHUIZEN). Laat een reactie achter voor BIELEN H & F (WERKHUIZEN). BIELEN H & F (WERKHUIZEN) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIELEN H & F (WERKHUIZEN). Leave a respond for BIELEN H & F (WERKHUIZEN). BIELEN H & F (WERKHUIZEN) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIELEN H & F (WERKHUIZEN) op de google maps. Adres en contacten BIELEN H & F (WERKHUIZEN)
Location of BIELEN H & F (WERKHUIZEN) on the google maps. Address and contacts of BIELEN H & F (WERKHUIZEN)

Andere gerelateerde bedrijven als come BIELEN H & F (WERKHUIZEN) BIELEN H & F (WERKHUIZEN): BRUNO | Immotech BVBA | J.P. DE VOS & ZOON | ECOLE FOND. COMMUNALE | ETS HONTOIR SA

Other related companies as BIELEN H & F (WERKHUIZEN): BRUNO | Immotech BVBA | J.P. DE VOS & ZOON | ECOLE FOND. COMMUNALE | ETS HONTOIR SA

BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIELEN H & F (WERKHUIZEN), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02195037841. Het bedrijf BIELEN H & F (WERKHUIZEN) bevindt zich op het adres: Houthalenseweg 102; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metal turning. Lijst met producten zijn Screw Cutting.
De hoofdactiviteit van BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIELEN H & F (WERKHUIZEN), openstaande posities, locatie van BIELEN H & F (WERKHUIZEN) op de kaart.

BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIELEN H & F (WERKHUIZEN), company assigned to the tax number BE02195037841. The company BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is located at the address: Houthalenseweg 102; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metal turning. List of products are Screw Cutting.
The main activity of BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BIELEN H & F (WERKHUIZEN) is not available. You also can look at reviews of BIELEN H & F (WERKHUIZEN), open positions, location of BIELEN H & F (WERKHUIZEN) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIELEN H & F (WERKHUIZEN), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIELEN H & F (WERKHUIZEN), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIELEN H & F (WERKHUIZEN), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIELEN H & F (WERKHUIZEN), employees, financial statistics.