S.C. HOOP OP ZEGE

Contactgegevens S.C. HOOP OP ZEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.C. HOOP OP ZEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.C. HOOP OP ZEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREKELEN 27; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36698367 (+32-36698367) 36698367 (+32-36698367)

Fax (fax): +32 (82) 485-35-57 +32 (82) 485-35-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.C. HOOP OP ZEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.C. HOOP OP ZEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.C. HOOP OP ZEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.C. HOOP OP ZEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.C. HOOP OP ZEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.C. HOOP OP ZEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.C. HOOP OP ZEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.C. HOOP OP ZEGE
Products information S.C. HOOP OP ZEGE

BTW identificatienummer (tax): BE02130767822
Ondernemingsnummer: 5907592773
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in S.C. HOOP OP ZEGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.C. HOOP OP ZEGE
(Get full report from official database of BE for S.C. HOOP OP ZEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.C. HOOP OP ZEGE
Addition kinds of activities for S.C. HOOP OP ZEGE

232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
26530104. Pads, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, corrugated: made from purchased materials
34420400. Metalen deuren | Metal doors
35720101. Schijfeenheden, computer | Disk drives, computer
39990812. Nieuwigheden: bot, kralen of shell | Novelties: bone, beaded, or shell
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
59479901. Wenskaarten | Greeting cards
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij S.C. HOOP OP ZEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.C. HOOP OP ZEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.C. HOOP OP ZEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.C. HOOP OP ZEGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van S.C. HOOP OP ZEGE in sociale netwerken
Look for responds of S.C. HOOP OP ZEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.C. HOOP OP ZEGE. Laat een reactie achter voor S.C. HOOP OP ZEGE. S.C. HOOP OP ZEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.C. HOOP OP ZEGE. Leave a respond for S.C. HOOP OP ZEGE. S.C. HOOP OP ZEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.C. HOOP OP ZEGE op de google maps. Adres en contacten S.C. HOOP OP ZEGE
Location of S.C. HOOP OP ZEGE on the google maps. Address and contacts of S.C. HOOP OP ZEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come S.C. HOOP OP ZEGE S.C. HOOP OP ZEGE: Van Dessel R | ETIENNE MINCKE | B.C.M. | COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND | DUBASIN FRANCIS

Other related companies as S.C. HOOP OP ZEGE: Van Dessel R | ETIENNE MINCKE | B.C.M. | COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND | DUBASIN FRANCIS

S.C. HOOP OP ZEGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.C. HOOP OP ZEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02130767822. Het bedrijf S.C. HOOP OP ZEGE bevindt zich op het adres: BREKELEN 27; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in S.C. HOOP OP ZEGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.C. HOOP OP ZEGE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.C. HOOP OP ZEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.C. HOOP OP ZEGE, openstaande posities, locatie van S.C. HOOP OP ZEGE op de kaart.

S.C. HOOP OP ZEGE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.C. HOOP OP ZEGE, company assigned to the tax number BE02130767822. The company S.C. HOOP OP ZEGE is located at the address: BREKELEN 27; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in S.C. HOOP OP ZEGE were not found.
The main activity of S.C. HOOP OP ZEGE is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of S.C. HOOP OP ZEGE is not available. You also can look at reviews of S.C. HOOP OP ZEGE, open positions, location of S.C. HOOP OP ZEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.C. HOOP OP ZEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.C. HOOP OP ZEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.C. HOOP OP ZEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.C. HOOP OP ZEGE, employees, financial statistics.