DUBASIN FRANCIS

Contactgegevens DUBASIN FRANCIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBASIN FRANCIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBASIN FRANCIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LA HAIE-LE-COMTE 43; 5001; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81734949 (+32-81734949) 81734949 (+32-81734949)

Fax (fax): +32 (16) 656-97-22 +32 (16) 656-97-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBASIN FRANCIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBASIN FRANCIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBASIN FRANCIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBASIN FRANCIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBASIN FRANCIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBASIN FRANCIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBASIN FRANCIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBASIN FRANCIS
Products information DUBASIN FRANCIS

BTW identificatienummer (tax): BE09856903076
Ondernemingsnummer: 2544128417
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DUBASIN FRANCIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBASIN FRANCIS
(Get full report from official database of BE for DUBASIN FRANCIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBASIN FRANCIS
Addition kinds of activities for DUBASIN FRANCIS

805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
57190100. Keukengerei | Kitchenware
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij DUBASIN FRANCIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBASIN FRANCIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBASIN FRANCIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBASIN FRANCIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van DUBASIN FRANCIS in sociale netwerken
Look for responds of DUBASIN FRANCIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBASIN FRANCIS. Laat een reactie achter voor DUBASIN FRANCIS. DUBASIN FRANCIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBASIN FRANCIS. Leave a respond for DUBASIN FRANCIS. DUBASIN FRANCIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBASIN FRANCIS op de google maps. Adres en contacten DUBASIN FRANCIS
Location of DUBASIN FRANCIS on the google maps. Address and contacts of DUBASIN FRANCIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBASIN FRANCIS DUBASIN FRANCIS: Daneels B | PRO EURO MAT | ANDRE LABASSE-DELFORGE | ERIC SEGAERT | Matthys K

Other related companies as DUBASIN FRANCIS: Daneels B | PRO EURO MAT | ANDRE LABASSE-DELFORGE | ERIC SEGAERT | Matthys K

DUBASIN FRANCIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBASIN FRANCIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856903076. Het bedrijf DUBASIN FRANCIS bevindt zich op het adres: RUE LA HAIE-LE-COMTE 43; 5001; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in DUBASIN FRANCIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUBASIN FRANCIS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBASIN FRANCIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBASIN FRANCIS, openstaande posities, locatie van DUBASIN FRANCIS op de kaart.

DUBASIN FRANCIS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBASIN FRANCIS, company assigned to the tax number BE09856903076. The company DUBASIN FRANCIS is located at the address: RUE LA HAIE-LE-COMTE 43; 5001; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in DUBASIN FRANCIS were not found.
The main activity of DUBASIN FRANCIS is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBASIN FRANCIS is not available. You also can look at reviews of DUBASIN FRANCIS, open positions, location of DUBASIN FRANCIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBASIN FRANCIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBASIN FRANCIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBASIN FRANCIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBASIN FRANCIS, employees, financial statistics.