COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Contactgegevens COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 49B5; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14420428 (+32-14420428) 14420428 (+32-14420428)

Fax (fax): +32 (51) 746-66-90 +32 (51) 746-66-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Products information COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

BTW identificatienummer (tax): BE08402313232
Ondernemingsnummer: 7505554199
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Conseils d'Assistance & de Protection de L'Enfance.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
(Get full report from official database of BE for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Addition kinds of activities for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
35410206. Flens gericht machines | Flange facing machines
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
89990101. Artiest | Artist

Werken bij COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND in sociale netwerken
Look for responds of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Laat een reactie achter voor COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. Leave a respond for COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND. COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND op de google maps. Adres en contacten COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND
Location of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND on the google maps. Address and contacts of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND

Andere gerelateerde bedrijven als come COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: HELMUT FONK | Jardin 2000 | Van Eenoo F | PHILIPPE PAILLET | VERSAILLES FLEURS

Other related companies as COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND: HELMUT FONK | Jardin 2000 | Van Eenoo F | PHILIPPE PAILLET | VERSAILLES FLEURS

COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08402313232. Het bedrijf COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND bevindt zich op het adres: PARKLAAN 49B5; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Conseils d'Assistance & de Protection de L'Enfance..
De hoofdactiviteit van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, openstaande posities, locatie van COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND op de kaart.

COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, company assigned to the tax number BE08402313232. The company COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is located at the address: PARKLAAN 49B5; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Conseils d'Assistance & de Protection de L'Enfance..
The main activity of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND is not available. You also can look at reviews of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, open positions, location of COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMITE VOOR BIJZONDERE JEUGDBIJSTAND, employees, financial statistics.