SLEEUWAERT

Contactgegevens SLEEUWAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEEUWAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEEUWAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIJNDERSSTRAAT 23; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92237419 (+32-92237419) 92237419 (+32-92237419)

Fax (fax): +32 (64) 911-64-87 +32 (64) 911-64-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEEUWAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEEUWAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEEUWAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEEUWAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEEUWAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEEUWAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEEUWAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEEUWAERT
Products information SLEEUWAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06395385742
Ondernemingsnummer: 1048065185
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudières, Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Cheminées.

Product categorie (product category): Services de Nettoyage and de Désinfection. Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEEUWAERT
(Get full report from official database of BE for SLEEUWAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEEUWAERT
Addition kinds of activities for SLEEUWAERT

20510206. Donuts, behalve bevroren | Doughnuts, except frozen
33121004. Blik | Tinplate
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
53110000. Warenhuizen | Department stores

Werken bij SLEEUWAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEEUWAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEEUWAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEEUWAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van SLEEUWAERT in sociale netwerken
Look for responds of SLEEUWAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEEUWAERT. Laat een reactie achter voor SLEEUWAERT. SLEEUWAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEEUWAERT. Leave a respond for SLEEUWAERT. SLEEUWAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEEUWAERT op de google maps. Adres en contacten SLEEUWAERT
Location of SLEEUWAERT on the google maps. Address and contacts of SLEEUWAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEEUWAERT SLEEUWAERT: AA EURODEM | Sporthal 't Centrum VZW | THEODOOR SMULDERS | MICHEL FORGES | Orthopedie Cuyt CV

Other related companies as SLEEUWAERT: AA EURODEM | Sporthal 't Centrum VZW | THEODOOR SMULDERS | MICHEL FORGES | Orthopedie Cuyt CV

SLEEUWAERT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEEUWAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395385742. Het bedrijf SLEEUWAERT bevindt zich op het adres: PIJNDERSSTRAAT 23; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 855,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services de Nettoyage and de Désinfection. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudières, Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Cheminées..
De hoofdactiviteit van SLEEUWAERT is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEEUWAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEEUWAERT, openstaande posities, locatie van SLEEUWAERT op de kaart.

SLEEUWAERT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEEUWAERT, company assigned to the tax number BE06395385742. The company SLEEUWAERT is located at the address: PIJNDERSSTRAAT 23; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 855,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services de Nettoyage and de Désinfection. Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudières, Installation de Chauffage Central.. Services: Ramonage de Cheminées..
The main activity of SLEEUWAERT is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEEUWAERT is not available. You also can look at reviews of SLEEUWAERT, open positions, location of SLEEUWAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEEUWAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEEUWAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEEUWAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEEUWAERT, employees, financial statistics.