AA EURODEM

Contactgegevens AA EURODEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA EURODEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA EURODEM

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 16-14 bte 14 rue Godfroid Kurth 1140 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-42-22-22 32-22-42-22-22

Fax (fax): 32-22-42-44-44 32-22-42-44-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA EURODEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA EURODEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA EURODEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA EURODEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA EURODEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA EURODEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA EURODEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA EURODEM
Products information AA EURODEM

BTW identificatienummer (tax): BE01217254638
Ondernemingsnummer: 9689636230
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in AA EURODEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): Moving services Maritime packaging Transhipment Furniture Storage Art Lifts Forwarding Containers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA EURODEM
(Get full report from official database of BE for AA EURODEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA EURODEM
Addition kinds of activities for AA EURODEM

229899. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
33139901. Molybdeen silicium, niet in hoogovens gemaakt | Molybdenum silicon, not made in blast furnaces
34431105. Steriliserende kamers, metalen plaat | Sterilizing chambers, metal plate
35320405. Laadmachines, ondergronds: mobiel | Loading machines, underground: mobile
82490200. Business training services | Business training services

Werken bij AA EURODEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA EURODEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA EURODEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA EURODEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

 • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: OCMW BRAKEL

  Type: Dienstenchequebaan

  U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

 • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: KEROS

  Type: Vaste Job

  Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

 • Projectleider bouw (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

 • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

  Type: Vaste Job

  - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

 • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADRIAENS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

 • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van AA EURODEM in sociale netwerken
Look for responds of AA EURODEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA EURODEM. Laat een reactie achter voor AA EURODEM. AA EURODEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA EURODEM. Leave a respond for AA EURODEM. AA EURODEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA EURODEM op de google maps. Adres en contacten AA EURODEM
Location of AA EURODEM on the google maps. Address and contacts of AA EURODEM

Andere gerelateerde bedrijven als come AA EURODEM AA EURODEM: FORTIS | Moraux S | Agio Holland Cigar Cy NV | ANTONIO OLIVERI | S I BAVO

Other related companies as AA EURODEM: FORTIS | Moraux S | Agio Holland Cigar Cy NV | ANTONIO OLIVERI | S I BAVO

AA EURODEM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is AA EURODEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01217254638. Het bedrijf AA EURODEM bevindt zich op het adres: 16-14 bte 14 rue Godfroid Kurth 1140 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Moving services Maritime packaging Transhipment Furniture Storage Art Lifts Forwarding Containers. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in AA EURODEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA EURODEM is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA EURODEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA EURODEM, openstaande posities, locatie van AA EURODEM op de kaart.

AA EURODEM is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is AA EURODEM, company assigned to the tax number BE01217254638. The company AA EURODEM is located at the address: 16-14 bte 14 rue Godfroid Kurth 1140 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Moving services Maritime packaging Transhipment Furniture Storage Art Lifts Forwarding Containers. Industry category is Transport & Related Services. Products created in AA EURODEM were not found.
The main activity of AA EURODEM is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AA EURODEM is not available. You also can look at reviews of AA EURODEM, open positions, location of AA EURODEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA EURODEM, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA EURODEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA EURODEM, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA EURODEM, employees, financial statistics.