Truck Center chez Viviane SPRL

Contactgegevens Truck Center chez Viviane SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Truck Center chez Viviane SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Truck Center chez Viviane SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 58; 4342; Awans (Hognoul), België

Telefoon (phone): 04 257 68 88 (+32-04 257 68 88) 04 257 68 88 (+32-04 257 68 88)

Fax (fax): 04 257 68 44 (+32-04 257 68 44) 04 257 68 44 (+32-04 257 68 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Truck Center chez Viviane SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Truck Center chez Viviane SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Truck Center chez Viviane SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Truck Center chez Viviane SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Truck Center chez Viviane SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Truck Center chez Viviane SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Truck Center chez Viviane SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Truck Center chez Viviane SPRL
Products information Truck Center chez Viviane SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05603820800
Ondernemingsnummer: 9553131103
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Truck Center chez Viviane SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Truck Center chez Viviane SPRL
(Get full report from official database of BE for Truck Center chez Viviane SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Truck Center chez Viviane SPRL
Addition kinds of activities for Truck Center chez Viviane SPRL

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental

Werken bij Truck Center chez Viviane SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Truck Center chez Viviane SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Truck Center chez Viviane SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Truck Center chez Viviane SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van Truck Center chez Viviane SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Truck Center chez Viviane SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Truck Center chez Viviane SPRL. Laat een reactie achter voor Truck Center chez Viviane SPRL. Truck Center chez Viviane SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Truck Center chez Viviane SPRL. Leave a respond for Truck Center chez Viviane SPRL. Truck Center chez Viviane SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Truck Center chez Viviane SPRL op de google maps. Adres en contacten Truck Center chez Viviane SPRL
Location of Truck Center chez Viviane SPRL on the google maps. Address and contacts of Truck Center chez Viviane SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Truck Center chez Viviane SPRL Truck Center chez Viviane SPRL: FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL | BEMAC | ATELIER M32 BVBA | TAELEMANS | RESTAURANT CYGNE

Other related companies as Truck Center chez Viviane SPRL: FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL | BEMAC | ATELIER M32 BVBA | TAELEMANS | RESTAURANT CYGNE

Truck Center chez Viviane SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Truck Center chez Viviane SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05603820800. Het bedrijf Truck Center chez Viviane SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 58; 4342; Awans (Hognoul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in Truck Center chez Viviane SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Truck Center chez Viviane SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Truck Center chez Viviane SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Truck Center chez Viviane SPRL, openstaande posities, locatie van Truck Center chez Viviane SPRL op de kaart.

Truck Center chez Viviane SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Truck Center chez Viviane SPRL, company assigned to the tax number BE05603820800. The company Truck Center chez Viviane SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 58; 4342; Awans (Hognoul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Service stations. Products created in Truck Center chez Viviane SPRL were not found.
The main activity of Truck Center chez Viviane SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Truck Center chez Viviane SPRL is not available. You also can look at reviews of Truck Center chez Viviane SPRL, open positions, location of Truck Center chez Viviane SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Truck Center chez Viviane SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Truck Center chez Viviane SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Truck Center chez Viviane SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Truck Center chez Viviane SPRL, employees, financial statistics.