FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL

Contactgegevens FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rte. Du Circuit 21 4970 Stavelot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-27-51-73 32-87-27-51-73

Fax (fax): 32-87-27-55-88 32-87-27-55-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL
Products information FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06696411132
Ondernemingsnummer: 6139129638
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL
Addition kinds of activities for FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL

6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
097102. Jachtdiensten | Hunting services
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form
79290108. Musicus | Musician

Werken bij FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. Laat een reactie achter voor FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. Leave a respond for FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL. FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL
Location of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: BIRKART GLOBISTICS BELGIUM NV | PROTELEK | Y. DE CLERCQ | Magemon | Schonbroodt Didier

Other related companies as FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL: BIRKART GLOBISTICS BELGIUM NV | PROTELEK | Y. DE CLERCQ | Magemon | Schonbroodt Didier

FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06696411132. Het bedrijf FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL bevindt zich op het adres: Rte. Du Circuit 21 4970 Stavelot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, openstaande posities, locatie van FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL op de kaart.

FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, company assigned to the tax number BE06696411132. The company FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is located at the address: Rte. Du Circuit 21 4970 Stavelot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cars. Products created in FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL were not found.
The main activity of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, open positions, location of FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEMILE JAMAR ET FILS SPRL, employees, financial statistics.