Kasteel Den Brandt

Particuliere bedrijvenBosbouw • Kasteel Den Brandt
Private companiesForestry • Kasteel Den Brandt

Contactgegevens Kasteel Den Brandt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kasteel Den Brandt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kasteel Den Brandt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukenlaan 12; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 825 19 18 (+32-03 825 19 18) 03 825 19 18 (+32-03 825 19 18)

Fax (fax): 03 825 35 03 (+32-03 825 35 03) 03 825 35 03 (+32-03 825 35 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kasteel Den Brandt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kasteel Den Brandt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kasteel Den Brandt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kasteel Den Brandt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kasteel Den Brandt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kasteel Den Brandt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kasteel Den Brandt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kasteel Den Brandt
Products information Kasteel Den Brandt

BTW identificatienummer (tax): BE07260559082
Ondernemingsnummer: 9258697509
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Events (Organisation of); Party planning; Caterers; Halls - Rental; Incentives

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kasteel Den Brandt
(Get full report from official database of BE for Kasteel Den Brandt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kasteel Den Brandt
Addition kinds of activities for Kasteel Den Brandt

22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
35850000. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
51990603. Cadeaumanden | Gift baskets
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
72219904. Schoolfotograaf | School photographer

Werken bij Kasteel Den Brandt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kasteel Den Brandt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kasteel Den Brandt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kasteel Den Brandt. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Kasteel Den Brandt in sociale netwerken
Look for responds of Kasteel Den Brandt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kasteel Den Brandt. Laat een reactie achter voor Kasteel Den Brandt. Kasteel Den Brandt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kasteel Den Brandt. Leave a respond for Kasteel Den Brandt. Kasteel Den Brandt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kasteel Den Brandt op de google maps. Adres en contacten Kasteel Den Brandt
Location of Kasteel Den Brandt on the google maps. Address and contacts of Kasteel Den Brandt

Andere gerelateerde bedrijven als come Kasteel Den Brandt Kasteel Den Brandt: V.C. DAVO LENNIK | COUWBERGHS JOOST | HOME TOUT VENT | CATALONE AUTOMOBILE | CHAUSSEE (GARAGE DE LA)

Other related companies as Kasteel Den Brandt: V.C. DAVO LENNIK | COUWBERGHS JOOST | HOME TOUT VENT | CATALONE AUTOMOBILE | CHAUSSEE (GARAGE DE LA)

Kasteel Den Brandt is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kasteel Den Brandt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07260559082. Het bedrijf Kasteel Den Brandt bevindt zich op het adres: Beukenlaan 12; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Events (Organisation of); Party planning; Caterers; Halls - Rental; Incentives.
De hoofdactiviteit van Kasteel Den Brandt is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kasteel Den Brandt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kasteel Den Brandt, openstaande posities, locatie van Kasteel Den Brandt op de kaart.

Kasteel Den Brandt is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kasteel Den Brandt, company assigned to the tax number BE07260559082. The company Kasteel Den Brandt is located at the address: Beukenlaan 12; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Events (Organisation of); Party planning; Caterers; Halls - Rental; Incentives.
The main activity of Kasteel Den Brandt is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kasteel Den Brandt is not available. You also can look at reviews of Kasteel Den Brandt, open positions, location of Kasteel Den Brandt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kasteel Den Brandt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kasteel Den Brandt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kasteel Den Brandt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kasteel Den Brandt, employees, financial statistics.