COUWBERGHS JOOST

Particuliere bedrijvenBosbouw • COUWBERGHS JOOST
Private companiesForestry • COUWBERGHS JOOST

Contactgegevens COUWBERGHS JOOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUWBERGHS JOOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUWBERGHS JOOST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berthoutstraat 42; 2430; Laakdal (Eindhout), België

Telefoon (phone): 014 23 46 46; 014 81 05 01; 016 57 26 72; 014 86 61 93 (+32-014 23 46 46; 014 81 05 01; 016 57 26 72; 014 86 61 93) 014 23 46 46; 014 81 05 01; 016 57 26 72; 014 86 61 93 (+32-014 23 46 46; 014 81 05 01; 016 57 26 72; 014 86 61 93)

Fax (fax): +32 (53) 170-46-31 +32 (53) 170-46-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUWBERGHS JOOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUWBERGHS JOOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUWBERGHS JOOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUWBERGHS JOOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUWBERGHS JOOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUWBERGHS JOOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUWBERGHS JOOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUWBERGHS JOOST
Products information COUWBERGHS JOOST

BTW identificatienummer (tax): BE04965789794
Ondernemingsnummer: 9166687011
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUWBERGHS JOOST
(Get full report from official database of BE for COUWBERGHS JOOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUWBERGHS JOOST
Addition kinds of activities for COUWBERGHS JOOST

263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
563201. Bontkleding | Fur apparel
869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
59410202. vuurwapens | Firearms
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij COUWBERGHS JOOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUWBERGHS JOOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUWBERGHS JOOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUWBERGHS JOOST. Looking for open vacancies in other companies

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

 • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

 • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • GLASZETTERS (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: MARIVER

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

 • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van COUWBERGHS JOOST in sociale netwerken
Look for responds of COUWBERGHS JOOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUWBERGHS JOOST. Laat een reactie achter voor COUWBERGHS JOOST. COUWBERGHS JOOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUWBERGHS JOOST. Leave a respond for COUWBERGHS JOOST. COUWBERGHS JOOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUWBERGHS JOOST op de google maps. Adres en contacten COUWBERGHS JOOST
Location of COUWBERGHS JOOST on the google maps. Address and contacts of COUWBERGHS JOOST

Andere gerelateerde bedrijven als come COUWBERGHS JOOST COUWBERGHS JOOST: VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL | VAN HEGHE_HOET | COIFFURE HUGO & NANCY | ANDR? BRABANT | Evobus Belgium NV

Other related companies as COUWBERGHS JOOST: VAN VLIERDEN DRANKENHANDEL | VAN HEGHE_HOET | COIFFURE HUGO & NANCY | ANDR? BRABANT | Evobus Belgium NV

COUWBERGHS JOOST is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUWBERGHS JOOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04965789794. Het bedrijf COUWBERGHS JOOST bevindt zich op het adres: Berthoutstraat 42; 2430; Laakdal (Eindhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van COUWBERGHS JOOST is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUWBERGHS JOOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUWBERGHS JOOST, openstaande posities, locatie van COUWBERGHS JOOST op de kaart.

COUWBERGHS JOOST is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUWBERGHS JOOST, company assigned to the tax number BE04965789794. The company COUWBERGHS JOOST is located at the address: Berthoutstraat 42; 2430; Laakdal (Eindhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of COUWBERGHS JOOST is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COUWBERGHS JOOST is not available. You also can look at reviews of COUWBERGHS JOOST, open positions, location of COUWBERGHS JOOST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUWBERGHS JOOST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUWBERGHS JOOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUWBERGHS JOOST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUWBERGHS JOOST, employees, financial statistics.