B.S.A. Europe

Particuliere bedrijvencommunicatie • B.S.A. Europe
Private companiesCommunications • B.S.A. Europe

Contactgegevens B.S.A. Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.A. Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.A. Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans van Brusselstraat 68; 9190; Stekene, België

Telefoon (phone): 03 779 62 73 (+32-03 779 62 73) 03 779 62 73 (+32-03 779 62 73)

Fax (fax): 03 779 62 73 (+32-03 779 62 73) 03 779 62 73 (+32-03 779 62 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.A. Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.A. Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.A. Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.A. Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.A. Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.A. Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.A. Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.A. Europe
Products information B.S.A. Europe

BTW identificatienummer (tax): BE08348754882
Ondernemingsnummer: 2025848388
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in B.S.A. Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Security guards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.A. Europe
(Get full report from official database of BE for B.S.A. Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.A. Europe
Addition kinds of activities for B.S.A. Europe

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
17210304. Schip schilderij | Ship painting
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij B.S.A. Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.A. Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.A. Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.A. Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

Zoek naar antwoorden van B.S.A. Europe in sociale netwerken
Look for responds of B.S.A. Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.A. Europe. Laat een reactie achter voor B.S.A. Europe. B.S.A. Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.A. Europe. Leave a respond for B.S.A. Europe. B.S.A. Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.A. Europe op de google maps. Adres en contacten B.S.A. Europe
Location of B.S.A. Europe on the google maps. Address and contacts of B.S.A. Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.A. Europe B.S.A. Europe: FE. JOASSIN | LIBRAIRIE WILSON | KAPSALON ANITA | ALG.FINANCIEEL ADVIESBUR. | SEYNTEX NV

Other related companies as B.S.A. Europe: FE. JOASSIN | LIBRAIRIE WILSON | KAPSALON ANITA | ALG.FINANCIEEL ADVIESBUR. | SEYNTEX NV

B.S.A. Europe is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.A. Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08348754882. Het bedrijf B.S.A. Europe bevindt zich op het adres: Frans van Brusselstraat 68; 9190; Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Security guards. Producten gemaakt in B.S.A. Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.S.A. Europe is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.A. Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.A. Europe, openstaande posities, locatie van B.S.A. Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.S.A. Europe is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.S.A. Europe, company assigned to the tax number BE08348754882. The company B.S.A. Europe is located at the address: Frans van Brusselstraat 68; 9190; Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Security guards. Products created in B.S.A. Europe were not found.
The main activity of B.S.A. Europe is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.A. Europe is not available. You also can look at reviews of B.S.A. Europe, open positions, location of B.S.A. Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.A. Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.A. Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.A. Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.A. Europe, employees, financial statistics.